On Call Extra teststrips

Zelf eenvoudig jouw bloedglucose meten met deze On Call Extra teststrips. Deze strips zijn geschikt voor de On Call Extra meter. Betrouwbaar meten en snel resultaat, binnen 4 seconden. De meter is eenvoudig te gebruiken en er hoeft niet gecodeerd te worden. Meten met slechts 0,4 ul bloed. De On Call Extra staat bekend om zijn perfecte prijs/kwaliteit verhouding en voldoet aan de ISO norm.

€ 21.95

Zelftest Diabetes 682607559510
Product
 

On Call Extra Meter

Zelf jouw bloedsuiker meten met deze On Call Extra meter. De meter staat bekend om zijn prijs/kwaliteit verhouding en voldoet aan de nieuwste ISO norm. Het betreft hier een startpakket waarmee je direct aan de slag kunt en alles in huis hebt. De meter is uiterst nauwkeurig, geeft binnen 4 seconden resultaat, heeft weinig bloed nodig en is vriendelijk in gebruik (met o.a. een groot display). De strips worden niet gecodeerd en zijn plasma gekalibreerd. Tot wel 1000 keer testen met 1 batterij!

€ 21.95

Zelftest Diabetes 682607559411
Product
 

Blaas Check (3 stuks)

Testen of je een blaasontsteking hebt. Een urineweginfectie of blaasontsteking wordt veroorzaakt door de darmbacterie Escherichia. Het slijmvlies van de urinebuis raakt hierdoor ontstoken. Symptomen die kunnen optreden zijn urineverlies, een branderig gevoel tijdens het plassen, bloed in de urine of het regelmatig in kleine beetjes plassen. Het is daarom aan te raden om een Blaascheck uit te voeren wanneer deze symptomen optreden om zo te controleren of er sprake is van een blaasontsteking.

€ 9.95

Zelftest Urine 8718053788050
Product
 

Accu Chek Mobile Strips

Met deze unieke cassette bepaal je eenvoudig en zonder extra codering of handeling jouw bloedglucose. De testcassette bevat een doorlopende tape, met 50 strips. De strips wordt automatisch doorgedraaid na iedere meting, dus geen geknoei met losse teststrips meer.

€ 26.95

Zelftest Diabetes 4015630070244
Product
 

Millium Luizenkam

Met de Millium luizenkam kam je hoofdluizen en neten eenvoudig en pijnloos uit. De kam is goed te reinigen, bijvoorbeeld door uit te koken. Zo gaat de kam lang mee en kan ie ook op scholen en BSO's worden gebruikt. We raden altijd aan de haren eerst te wassen met een hoofdluisshampoo voor te kammen. Zo zijn de luizen en neten gedood en kunnen ze uitgekamd worden.

€ 4.95

Zelftest Hoofdluis 8717344420044
Product
 

Millium Luizencape

Ieder jaar steken ze de kop weer op: hoofdluizen. Vooral kinderen hebben er last van. En dit is niet zo gek, want hoofdluis wordt snel overgedragen door jassen en tassen op scholen en crèches. En als er eenmaal hoofdluis geconstateerd is, zitten ze vaak overal. Want behalve in het haar vind je ook hoofdluis op kleding, jassen, meubels en knuffels. Millium heeft speciaal hiervoor een luizencape ontwikkeld om besmetting tegen te gaan.

€ 2.95

Zelftest Hoofdluis 8717344420099
Product
 

Multitest 10 Drugs (3 stuks)

Met deze Multi Drugstest wordt de urine op de 10 meest voorkomende drugs gecontroleerd. Het is dus niet meer nodig om afzonderlijke drugstesten aan te schaffen. In de verpakking zitten 3 testen. Aan de hand van een urinemonster kan eenvoudig worden gecontroleerd of er drugs zijn gebruikt. Er wordt gecontroleerd op: Amfetamine Barbituraten Benzodiazepine Cocaïne/Benzoylecgonine XTC Metamfetamine Methadon Opiaten/Morfine/Heroïne Tricyclische antidepressiva Marihuana, Hasj Deze thuistest bestaat uit een Nederlandstalige bijsluiter en plastic pouch met testcassette en pipet. U krijgt binnen 10 minuten de testuitslag.

€ 18.95

Zelftest Alcohol Drugs 8718053783239
Product
 

Alcohol Speekseltest (5 stuks)

Met deze test kan gemakkelijk worden gecontroleerd of er alcohol (Ethylalcohol of Ethanol) is gebruikt door de testpersoon. De aanwezigheid van alcohol kan in speeksel en andere lichaamsvloeistoffen worden gecontroleerd. Het alcoholgehalte wordt bepaald aan de hand van de kleurverandering van de test. Er wordt een positieve test gegeven vanaf een alcoholpromillage van 0.1, ofwel 10mg/dL. Na 2 minuten is het resultaat al zichtbaar. Deze verpakking bestaat uit: 1 bijsluiter 1 plastic pouch met teststrip Omdat er 5 testen in de verpakking zitten, kan er meerdere keren op de aanwezigheid van alcohol in het lichaam worden getest. Alcohol testen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Voeg direct de Alcohol Speekseltest toe aan het winkelmandje!

€ 5.95

Zelftest Alcohol Drugs 8718053783246
Product
 

Kernel Multicheck (Glucose Cholesterol)

Met dit Kernel Multicheck Startpakket (Glucose & Cholesterol) is het nu mogelijk om aan de hand van één bloedtest zowel jouw bloedsuikerspiegel als cholesterolgehalte te meten.  Als advies wordt vaak gegeven dat je jezelf 4 keer per maand dient te testen en daar de gemiddelde waarde van te nemen. Zo wordt monitoren ook makkelijker. Let op: de meter kan niet op urinezuur testen.

€ 89.95

Zelftest Cholesterol 8718053789101
Product
 

Kernel Cholesterol Strips

Met deze Kernel Multicheck Cholesterol strips kan je gemakkelijk jouw cholesterol controleren. Meet en monitor cholesterol (en bloedglucose) om risico op hart- en vaatziekten vroegtijdig te kunnen opsporen. Deze teststrips zijn alleen te gebruiken op de Kernel Multicheck.

€ 34.95

Zelftest Cholesterol 4710614722170
Product
 

Mission Cholesterolmeter 3 in 1

Met de Mission 3-in-1 Cholesterolmeter analyseer je snel en gebruiksvriendelijk je totaal cholesterol. De cholesterolmeter is een totaalmeter en meet Cholesterol (CHOL), High Density Lipoprotein (HDL) en Triglyceride (TRIG). Maar ook berekent de Mission meter Low Density Lipoproteïne (LDL), CHOL/HDL ratio en 'Cardiac Risk Assessment'. Niet voor niets wordt deze meter ook veel door huisartsen en fysiotherapeuten gebruikt. Meet met slechts 1 druppel bloed jouw totaal cholesterol.

€ 119.95

Zelftest Professioneel 682607610907
Product
 

Mission Cholesterol strips (5 stuks)

Met deze Mission Cholesterol teststrips kan je eenvoudig thuis cholesterol meten. Met de Mission Cholesterolmeter krijg je een compleet beeld van jouw cholesterolwaardes. Je hoeft slechts 1 keer te meten met 1 strip om jouw totaal cholesterol, HDL, LDL, Triglyceride en Ratio te achterhalen. Let op: deze strips zijn alleen te gebruiken met de Mission Cholesterolmeter 3-in-1.

€ 14.95

Zelftest Professioneel 682607611010
Product
 

Betachek G5 Meter

Met de Betacheck G5 bloedglucosemeter kan je zelf eenvoudig en thuis jouw glucosegehalte meten. De meter staat hoog aangeschreven en wordt inmiddels in ruim 70 landen verkocht. Meten en monitoren. De meter is uiterst betrouwbaar en heeft zeer weinig bloed nodig (1,5µl). Een must voor diabetes patiënten. Let op: teststrips niet inbegrepen, deze dien je los bij te bestellen.

€ 17.95

Zelftest Diabetes 9324053000031
Product
 

Betachek G5 Teststrips (50)

Teststrips voor de Betachek G5 meter. Hiermee kan je zelf zeer betrouwbaar jouw bloedglucose meten. Deze Betachek teststrips zijn plasma gekalibreerd. Hiermee kan je de gemeten waarde direct vergelijken met een bepaling via bijvoorbeeld de huisarts. Zelf jouw bloedglucose meten en monitoren.

€ 17.95

Zelftest Diabetes 9324053000024
Product
 

Accu Chek Mobile

Met deze glucosemeter van Accu Chek (Roche) kunnen diabetespatiënten snel en nauwkeurig hun bloedglucose meten. Met 50 teststrips (niet meegeleverd) op een doorlopende tape heb je geen gedoe meer met losse strips. In 4 simpele stappen kan bloedglucose worden gemeten. De prikpen werkt met 1 prik en is vrijwel pijnloos. De meting duurt nog geen 5 seconden en hiervoor is 0,3 µL bloed nodig. De meter kan 500 metingen opslaan en gegevens kunnen via Accu Chek Smart Pix worden overgezet naar laptop of PC.

€ 39.95

Zelftest Diabetes 4015630063215
Product
 

Accu Chek Fastclix lancetten

De Accu-Chek Fastclix lancetten zijn bestemd voor de Fastclix prikpen. Deze pen wordt standaard meegeleverd bij de Accu-Chek Mobile. Het grote voordeel van het Fastclix systeem is dat er 6 lancetten in 1 cassette zitten. Het lancet draait automatisch door na gebruik waardoor er geen kans op besmetting is. De lancetten zijn dun geslepen om prikken vrijwel pijnloos te maken.

€ 21.95

Zelftest Diabetes 4015630057009
Product
 

Totaal Check (3 stuks)

De Totaal Check is een uitgebreide zelftest. Jouw urine wordt geanalyseerd op basis van verschillende parameters. Afwijkende waardes kunnen een indicatie zijn van een ziektebeeld, zoals diabetes of aandoeningen aan de lever, nieren of darmen. Er kunnen 11 parameters worden gecontroleerd op basis van deze zelftest en daarmee geeft de test een goed beeld van wat zich in jouw lichaam afspeelt.

€ 11.95

Zelftest Urine 8718053788067
Product
 

Breeze 2 Teststrips (50)

De Breeze2 Glucose Teststrips zijn geschikt voor de Breeze2 glucosemeter van Bayer. Deze glucosemeter beschikt over een testschijf met 10 strips, zodat je de meter slechts één keer per 10 tests hoeft te vullen. De strips zijn voor professioneel gebruik. De bijsluiter wordt in het Engels meegeleverd.

€ 29.95

Zelftest Diabetes 5016003147401
Product
 

Onetouch UltraSoft Lancetten

Met de Lifescan OneTouch UltraSoft lancetten kunt u pijnloos prikken om bloedglucose te meten. De lancetten hebben een zeer fijne naald waardoor u minder pijn voelt en minder last krijgt van verhardingen en/of blauwe plekken op de huid. De verpakking bevat: 100 lancetten Deze lancetten zijn geschikt voor de OneTouch Ultra, OneTouch Ultra2, OneTouch UltraEasy, OneTouch UltraSmart en OneTouch Vita. De lancet heeft een diameter van 0,4mm. Prikdiepte is afhankelijk van prikpen maar minimaal instelbaar in 7 standen. Na gebruik kan dop over de naald worden gedraaid. Zo bezeert u zich niet na gebruik.

€ 8.95

Zelftest Diabetes 4015630006250
Product
 

OneTouch UltraSoft Prikpen

Deze OneTouch prikpen zorgt, samen met de OneTouch UltraSoft Lancetten, voor een pijnloze prik. De pen wordt gebruikt met de OneTouch UltraEasy bloedglucosemeter. De verpakking bevat: 1 OneTouch Ultrasoft Prikpen 1 handleiding De prikpen heeft 9 diepte-instellingen en is zeer klein en discreet. De pen heeft een klikdop en ligt gemakkelijk in de hand. De prikpen bevat een OneTouch doorzichtige dop voor AST (het nemen van bloedmonsters uit andere plaatsen dan de vinger).

€ 24.95

Zelftest Diabetes 4030841204882
Product