TV plateau voor smartmetals standaard

TV plateau voor smartmetals standaard Dit standaard plateau is speciaal gemaakt voor de light series SmartMetals tv statieven, lcd stands. Over de volledige lengte van de kolom verstelbaar.

€ 84.95

TV Beugels Smart Metals Pro AV Flatscreen accessoires
Product
 

TV standaard Plateau SmartMetals light serie

TV standaard Plateau SmartMetals light serie Dit plateau is voor de light versies van de SmartMetals LCD standaards. Deze kan over de gehele lengte worden versteld van de pilaar.

€ 109.95

TV Beugels Smart Metals Pro AV Flatscreen accessoires
Product
 

Mini PC Thin client behuizing voor LCD standaard

Mini-PC/ Thin client behuizing voor LCD standaard Deze mini behuizing voor-PC  is bedoeld voor de SmartMetals LCD Standaard. De zeer stevige, solide behuizing zorgt voor een anti Diefstal doordat deze afsluitbaar is. Via de bovenkant kun je de kabels doorvoeren. De behuizing is ook nog in volledige lengte verstelbaar.

€ 214.94

TV Beugels Smart Metals Pro AV Flatscreen accessoires
Product
 

Mediabehuizing LCD Standaard (Afsluitbare )

Mediabehuizing LCD Standaard (Afsluitbare )  Deze afsluitbare mediabehuizing, met een binnenmaat van 450x377x114 is speciaal voor de SmartMetals LCD stands gemaakt. De zeer stevige, solide stalen behuizing is afsluitbaar en dus is je apparatuur beveiligd tegen diefstal. Zeer handig voor beurzen en evenementen.  De kabels kunnen aan de achterkant doorgetrokken worden en is de behuizing horizontaal volledig verstelbaar in hoogte.

€ 359.95

TV Beugels Smart Metals Pro AV Flatscreen accessoires
Product
 

Videoconference meubel voor dubbele display (52 55 inch)

Videoconference meubel voor dubbele display (52-55 inch)Deze videoconference meubel wordt geleverd inclusief 1 plateau voor de camera.Deze conference oplossing heeft een kast met ruimte voor een pc, mediaplayer e.d. Steeds meer wordt er gevraagd naar de Conference Cam oplossingen. Vergaderingen, werkbesprekingen, Video Presentaties, Youtube uitzendingen, zonder beeld en geluid systemen kom  je tegenwoordig ook niet ver. De hoogwaardig geselecteerde TV Standaards, Videowalls, en de Videoconference oplossingen zullen steeds meer uitgebreid worden. Wij zoeken daarom altijd naar AV resellers, Installateurs en resellers om onze speficieke produkten te promoten.

€ 1829.00

TV Beugels Smart Metals Pro AV TV standaarden
Product
 

Mobiel VideoWall systeem Incl. base cover 3x3 voor 46 inch

Videowall, mobiel en vrijstaand op de vloer.3x3 voor schermen van 46 inch. In meerdere variaties ook mogelijk op aanvraag. Bijvoorbeeld dezelfde videowall, maar dan verrijdbaar of in de grond gemonteerd. Ook zijn er vele andere variaties mogelijk. Constructies met een 2,3,4,6,8, 4tal monitoren/ LCD's. Wat voor de keuze van de juiste configuratie belangrijk is, en ook voor ons om een zo goed mogelijk voorstel / configuratie te maken, zijn de omstandigheden:Wat voor ruimte wordt de Videowall gebruiktHet typenummer van de LCD's / TV's / MonitorenVESA maten, inch, KG van de LCD's / TV's / MonitorenVerrijdbaar, vrijstaand, of gemonteerd? Wat voor vloer is er? De hoogte van de hart van het scherm, hoe hoog moet het. Moet de rij monitoren of diverse monitoren in de wall kunnen kantelen?Potrait of Landscape oftewel horizontaal of verticaal de tv's ophangen?

€ 9589.46

TV Beugels Smart Metals Pro AV Videowall Oplossingen
Product
 

SmartMetals Statiefplateau

SmartMetals Statiefplateau - Oppervlakte plateau 386 x 308 mm geschikt voor alle enkele statieven, behalve uit de Light Serie.Het komt vaak voor dat bij het statief een laptop of een blu-ray speler of iets dergelijks wilt plaatsen. Wat is er makkelijker dan deze onder het scherm te plaatsen, aan de voor of aan de achterzijde. Dat kan met dit  statiefplateau. Hij is zeer eenvoudig aan de de pilaar van het statief te bevestigen en dankzij het railssysteem op elke gewenste hoogte vast te maken. Stel je wilt dat de laptop niet aan de voorkant, maar aan de achterkant wordt geplaatst dan kan dat met dit statiefplateau ook gewoon.

€ 114.95

TV Beugels Smart Metals Pro AV Flatscreen accessoires
Product
 

SmartMetals verrijdbaar Podium statief 350mm (t m 65 inch)

PodiumStatief 350 mm op wielen voor schermen t/m 65 inch, max. 65 kgEen verrijdbaar podium TV standaard, een standaard die je voornamelijk tegenkomt in het Theater of TV studio's, maar ook prima ingezet kan worden bij podium presentaties of op de beurs. Het scherm staat eigenlijk altijd in een hoek omhoog. De hoogte van het scherm is bij dit podiumstatief 533mm (hart scherm). Je kunt het scherm kantelen in een hoek van +35° tot +55°.  Dit podiumstatief kan een gewicht dragen van maximaal 65kg en is geschikt voor schermen tot 65 inch.Dit podiumstatief wordt geleverd exclusief TV bracket, deze dient los besteld te worden. Rede hiervoor is dat elke TV of monitor een ander gatenpatroon heeft. Doordat de TV bracket er los bij gekozen kan worden, is het podiumstatief universeel en voor elke TV of monitor te gebruiken. De bijpassende TV beugels voor deze podiumstandaard zijn de SmartMetals Professionele Muurbeugel S1000 en de SmartMetals Professionele Muurbeugel S2000

€ 674.95

TV Beugels Smart Metals Pro AV TV standaarden
Product
 

SmartMetals TV standaard (video conferencing)

SmartMetals VideoConferencing statief-trolley t/m 65 inch incl. codec en camera plateau (economy uitvoering)Videoconferencing oplossingen van SmartMetals, betrouwbare oplossingen van hoge kwaliteit. Dit statief is uitgevoerd met een plateau voor een codec en een plateau voor een camera. Geschikt voor schermen tot 65 inch en kan een totaal gewicht aan van maximaal 85kg. De hoogte van het scherm is met deze TV standaard in te stellen tot maximaal 160cm (hart scherm)

€ 949.95

TV Beugels Smart Metals Pro AV TV standaarden
Product
 

SmartMetals V400 TV standaard

Smart Metals Professioneel vloerstandaard, licht van gewicht en toch zeer stabiel. Geschikt voor schermen tot 30 Kg en een gaten patroon van minimaal 200x200mm en maximaal 400x400mm. Het gewicht van het statief is slechts 21,5 Kg en speciaal ontwikkeld voor de lichtere schermen, wat de LED schermen tegenwoordig vaak ook zijn. LED schermen t/m 55 inch kan dit verrijdbare statief eenvoudig aan. Fraai van design en zeer hoog van kwaliteit, de bekabeling kan uiteraard, netjes via een klep aan de achterzijde van de pilaar naar beneden worden gebracht zodat alles netjes uit het zicht is.

€ 585.00

TV Beugels Smart Metals Pro AV TV standaarden
Product
 

Smart Metals Vaste wand truss module voor brackets met driepuntskoppeling

Deze wand trussmodule van Smart Metals is gemaakt om schermen die voorzien zijn van een wandbeugel van Smart Metals met behulp van 2 doughty trigger clamps te bevestigen aan een truss systeem. Deze beugel kan niet worden gekanteld, wat dus inhoudt dat u wanneer u het scherm naar beneden gericht zou willen hebben dit bij montage moet instellen, deze wand-truss module is ook in een uitvoering die welk kantelbaar is verkrijgbaar

€ 71.95

TV Beugels Smart Metals Pro AV Flatscreen accessoires
Product
 

Smart Metals driepuntskoppelbus

3-Punts koppelbus, een busje die gebruikt wordt om de VESA scherm beugels te koppelen aan de statiefkoppen van de Smart Metals statieven die niet uitgevoerd zijn met een vaste bracket. Deze 3 punts koppelbussen worden geleverd per 3 stuks, voor de bevestiging van een VESA muurbeugel aan een statief zijn er ook 3 nodig.

€ 29.95

TV Beugels Smart Metals Pro AV Flatscreen accessoires
Product
 

Smart Metals Tiltbare wand truss module voor schermbeugels met driepunstkoppeling

Deze wand trussmodule van Smart Metals is gemaakt om schermen die voorzien zijn van een wandbeugel van Smart Metals met behulp van 2 doughty trigger clamps te bevestigen aan een truss systeem. De beugel kan worden gekanteld zodat het scherm goed richting de grond kan worden gehangen nadat hij is bevestigd aan het truss systeem.

€ 99.95

TV Beugels Smart Metals Pro AV Flatscreen accessoires
Product
 

Smart Metals H balk montagesteun groot

Een handige adapter voor het monteren van plafondbeugels voor zowel projectoren als flatscreens van Smart Metals aan een H-balk, de installatie is eenvoudig. Je klemt deze H-Balk adapter aan de balk en vervolgens monteer je de plafondbeugel aan deze adapter.

€ 194.96

TV Beugels Smart Metals Pro AV Flatscreen accessoires
Product
 

Smart Metals Professionele Beamer plafondbeugel L4 (59 93 cm)

Smart Metals professionele beamer plafondbeugels, professioneel omdat ze van alle gemakken voorzien zijn. Zo heeft deze beugel een kogel gewricht voor de afstelling van de beamer, waar andere beugels beperkt kunnen worden afgesteld, ben je met deze beamer beugel volledig vrij om alle kanten op te bewegen en de beamer eenvoudig en perfect af te stellen op het projectie oppervlak. Daarnaast heeft deze beamerbeugel een zeer handig kabelmanagement systeem dankzij een stevige rubberen strip aan de zijkant, waar de kabels netjes achter kan worden weggewerkt. Nagenoeg elke beamer past op deze beugel. De afstand tot het plafond van dit type is traploos verstelbaar tussen de 59 en 93 cm. De bovenzijde van de beugel is kantelbaar, waardoor hij ook aan schuine plafonds kan worden gehangen. De beugel is voorzien van een geïntergreede valbeveiliging die ervoor zorgen dat de buizen niet onverhoopt van elkaar los kunnen raken.

€ 149.96

TV Beugels Smart Metals Pro AV Beamer plafondbeugels
Product
 

Smart Metals Professionele Beamer plafondbeugel L5 (93 en 158cm)

Smart Metals professionele beamer plafondbeugels, professioneel omdat ze van alle gemakken voorzien zijn. Zo heeft deze beugel een kogel gewricht voor de afstelling van de beamer, waar andere beugels beperkt kunnen worden afgesteld, ben je met deze beamer beugel volledig vrij om alle kanten op te bewegen en de beamer eenvoudig en perfect af te stellen op het projectie oppervlak. Daarnaast heeft deze beamerbeugel een zeer handig kabelmanagement systeem dankzij een stevige rubberen strip aan de zijkant, waar de kabels netjes achter kan worden weggewerkt. Nagenoeg elke beamer past op deze beugel. De afstand tot het plafond van dit type is traploos verstelbaar tussen de 93 en 158 cm. De bovenzijde van de beugel is kantelbaar, waardoor hij ook aan schuine plafonds kan worden gehangen. De beugel is voorzien van een geïntergreede valbeveiliging die ervoor zorgen dat de buizen niet onverhoopt van elkaar los kunnen raken.

€ 179.95

TV Beugels Smart Metals Pro AV Beamer plafondbeugels
Product
 

Smart Metals Professionele Beamer plafondbeugel L3 (42 59cm)

Smart Metals professionele beamer plafondbeugels, professioneel omdat ze van alle gemakken voorzien zijn. Zo heeft deze beugel een kogel gewricht voor de afstelling van de beamer, waar andere beugels beperkt kunnen worden afgesteld, ben je met deze beamer beugel volledig vrij om alle kanten op te bewegen en de beamer eenvoudig en perfect af te stellen op het projectie oppervlak. Daarnaast heeft deze beamerbeugel een zeer handig kabelmanagement systeem dankzij een stevige rubberen strip aan de zijkant, waar de kabels netjes achter kan worden weggewerkt. Nagenoeg elke beamer past op deze beugel. De afstand tot het plafond van dit type is traploos verstelbaar tussen de 42 en 59 cm. De bovenzijde van de beugel is kantelbaar, waardoor hij ook aan schuine plafonds kan worden gehangen. De beugel is voorzien van een geïntergreede valbeveiliging die ervoor zorgen dat de buizen niet onverhoopt van elkaar los kunnen raken.

€ 134.95

TV Beugels Smart Metals Pro AV Beamer plafondbeugels
Product
 

Smart Metals Professionele Beamer plafondbeugel L2 (28cm)

Smart Metals professionele beamer plafondbeugels, professioneel omdat ze van alle gemakken voorzien zijn. Zo heeft deze beugel een kogel gewricht voor de afstelling van de beamer, waar andere beugels beperkt kunnen worden afgesteld, ben je met deze beamer beugel volledig vrij om alle kanten op te bewegen en de beamer eenvoudig en perfect af te stellen op het projectie oppervlak. Daarnaast heeft deze beamerbeugel een zeer handig kabelmanagement systeem dankzij een stevige rubberen strip aan de zijkant, waar de kabels netjes achter kan worden weggewerkt. Nagenoeg elke beamer past op deze beugel. De afstand tot het plafond van dit type is 28cm.

€ 99.95

TV Beugels Smart Metals Pro AV Beamer plafondbeugels
Product
 

Smart Metals Professionele beamer plafondbeugel L1 (13 cm)

Smart Metals professionele beamer plafondbeugels, professioneel omdat ze van alle gemakken voorzien zijn. Zo heeft deze beugel een kogel gewricht voor de afstelling van de beamer, waar andere beugels beperkt kunnen worden afgesteld, ben je met deze beamer beugel volledig vrij om alle kanten op te bewegen en de beamer eenvoudig en perfect af te stellen op het projectie oppervlak. Nagenoeg elke beamer past op deze beugel. De afstand tot het plafond van dit type is 28cm.

€ 89.95

TV Beugels Smart Metals Pro AV Beamer plafondbeugels
Product
 

Smart Metals Doughty Trigger Clamp (t.b.v. Truss systemen)

Een trusklem oplossing geschikt voor alle beugels van Smart Metals, je kan zowel een plafondbeugel, muurbeugel als projectorbeugel bevestigen aan een truss systeem met behulp van deze Doughte Trigger clamp van Smart Metals. Diameter 48-51mm

€ 39.95

TV Beugels Smart Metals Pro AV Flatscreen accessoires
Product