ViewLite A4 houder Optie 770

Dataflex ViewLite A4-Houder - Geschikt voor de ViewLite Toolbars van DataflexEen ideaal onderdeel van de ViewLite Toolbar oplossingen om je buerau netjes te houden. Alle losse A4-tjes en papiertjes kun je netjes in dit bakje liggen, zodat je bureau geen puinhoop wordt. Met behulp van de diverse onderdelen van de ViewLite toolbar, kun je een optimale werkplek samenstellen die zorgt voor meer rust en privacy op je werkplek, maar ook een opgeruimdere werkplek.

€ 52.95

TV Beugels Monitor Armen Toolbar Systemen
Product
 

ViewLite Mappenhouder Optie 760

ViewLite mappenhouder voor aan de ViewLite ToolbarHoud je bureau opgeruimd met de opties voor de Dataflex ViewLite Toolbar van Dataflex. Je bevestigd eenvoudig deze mappenhouder aan de Toolbar en je kunt er tot maximaal 4 mappen op kwijt (afhankelijk van de breedte). Ideaal dus voor de mappen die je veel nodig hebt en normaal gesproken op of onder je bureau staan. Met behulp van de mappenhouder heb je ze direct bij de hand, maar wel een opgeruimde werkplek.

€ 59.96

TV Beugels Monitor Armen Toolbar Systemen
Product
 

Viewlite benodigdhedenhouder optie 750

Dataflex Viewlite benodigdhedenhouder - optie 750De benodigdhedenhouder, een pennenbak met ruimte voor je telefoon en visitekaarten. Het handige van de telefoonhouder is dat er aan de onderzijde een opening zit, waat je een oplader door kunt steken. Zo kun je dus tegelijkertijd je telefoon opladen. Deze bendoigdhedenhouder is geschikt voor de Dataflex Viewlite Toolbar en eenvoudig in de toolbar te hangen.

€ 79.94

TV Beugels Monitor Armen Toolbar Systemen
Product
 

ViewLite monitorarm Rail 422

Dataflex Viewlite monitorarm - rail 422 - In diepte verstelbare Toolbar monitorsteunDeze monitorarm is geschikt voor het Viewlite Toolbar systeem van Dataflex en geeft je de mogelijkheid om je monitor in diepte te kunnen verstellen. In tegenstelling tot de ViewLite Plus Rail 512 die wel in hoogte verstelbaar is, is deze dat niet. De Rail 422 heeft een vaste hoogte, maar wel een dubbele arm en een totale lengte van 443 mm. Je kunt de monitor dus vrij wel naar voren halen. De enige arm waarbij je de Viewlite Notebookhouder of Tablethouder op kunt bevestigen.

€ 127.95

TV Beugels Monitor Armen Toolbar Systemen
Product
 

ViewLite plus Monitorarm Rail 512

Dataflex ViewLite plus monitorarm - Rails 512 - Geschikt voor de ViewLite ToolbarsDe Toolbarbeugel Rails 512 is één van de meest luxe toolbarbeugels die er op de markt te krijgen is, voorzien van een geveerde arm en daardoor met één vinger naar boven, naar beneden, naar links en naar rechts te bewegen. Voorzien van meerdere draaipunten en zodoende is de juiste hoek voor de ideale werkhouding altijd zo gevonden. Dat maakt deze beugel dan ook ideaal voor elke werkplek en zeker de werkplekken waar niet dagelijks dezelfde persoon aan zit te werken.

€ 149.96

TV Beugels Monitor Armen Toolbar Systemen
Product
 

ViewLite Toolbar wand

Dataflex ViewLite Toolbar WandDe absolute top onder de Toolbars, dat is wat je wel kunt zeggen van de ViewLite serie van Dataflex. De Toolbar kan eenvoudig aan de wand worden geïnstalleerd en aan de achterkant kun je in de kabelbuis netjes alle bekabeling wegwerken om zo een optimale "clean look" te creëren voor een professionele installatie. De lengte van de toolbar is 1200 mm en wordt geleverd met 2 vrij te plaatsen wandbevestigingsbeugels. Er kunnen in totaal 3 accessoires op, van maiximaal 8 kg elk. Dit kunnen 2 schermen zijn, maar ook bijvoorbeeld 2 schermen en een mappenhouder of één van de andere opties die je aan de ViewLite Toolbar kunt bevestigen.

€ 134.95

TV Beugels Monitor Armen Toolbar Systemen
Product
 

Toolbar Monitorbeugel BRC31165 (8 kg per scherm)

Toolbar Monitorbeugel beschikt voor de Toolbar systemen voor 3 monitoren en het Toolbar systeem voor 6 monitoren Deze monitorsteun is geschikt voor de Braca Toolbar systemen (art. code BRC31163  en art. code BRC31164) het zijn relatief korte, maar zeer flexibele beugels, waardoor je snel en eenvoudig de schermen in een juiste postie kan plaatsen. De totale lengte van de monitorbeugel is 137 mm. Je kunt er echter wel alle kanten mee op, als de weg vrij is kun je de monitor 180 graden kantelen en draaien en ook nog eens 270 graden roteren. Je bevestigd de beugel eenvoudig in de rals van de toolbar.

€ 59.94

TV Beugels Monitor Armen Toolbar Systemen
Product
 

Toolbar Monitorbeugel BRC31166 (14 kg per scherm)

Toolbar Monitorbeugel beschikt voor de Toolbar systemen voor 3 monitoren en het Toolbar systeem voor 6 monitoren Deze monitorsteun is geschikt voor de Braca Toolbar systestemen (art. code BRC31163  en art. code BRC31164) het zijn relatief korte, maar zeer flexibele beugels, waardoor je snel en eenvoudig de schermen in een juiste postie kan plaatsen. De totale lengte van de monitorbeugel is 137 mm. Je kunt er echter wel alle kanten mee op, als de weg vrij is kun je de monitor 180 graden kantelen en draaien en ook nog eens 270 graden roteren. Je bevestigd de beugel eenvoudig in de rals van de toolbar.

€ 59.94

TV Beugels Monitor Armen Toolbar Systemen
Product
 

Dataflex Viewlite monitorarm rail 402

ViewLite Toolbar monitorarm 402 - Kort, maar krachtigÉén van de drie monitorarmen die geschikt is voor de ViewLite Toolbars. Kort, maar wel flexibel en geschikt voor een gewicht van maximaal 8kg. Er passen maximaal 3 monitoren van 8kg op één toolbar. Zoals gezegd, de monitorarm is kort en heeft een vaste hoogte en een vaste diepte, maar wel flexibel. De belangrijkste onderdelen zijn gemaakt van aluminium, waarvan maar liefst 40% gerecycled aluminium. Je kunt de monitor wel +90°/-55° kantelen en +90°/-90° zwenken en 360° roteren.

€ 89.95

TV Beugels Monitor Armen Toolbar Systemen
Product
 

Dataflex ViewLite Toolbar Bureau 702

ViewLite Toolbar Bureau van Dataflex - Geleverd met bladklemmen en bladdoorvoerDe ViewLite toolbar is waarschijnlijk wel het mooiste toolbar systeem dat wij in het assortiment hebben. Fraai afgewerkt en geleverd met zowel bladklem als bladdoorvoer systeem net als zijn iets eenvoudigere broertje, de ViewMate toolbar van dataflex.. Doordat de toolbar aan de voorzijde van de palen wordt bevestigd, kun je vrij eenvoudig de afstand tussen de palen aanpassen naar de gewenste afstand. De breedte van de rails is 1200mm. Je kunt de hoogte zelf bepalen tot een maximale hoogte van 450 mm. Er zijn diverse schermbeugels en accessoires beschikbaar voor de ViewLite Toolbars, die er overigens ook in een wanduitvoering te krijgen is.Deze toolbar is uitsluitend te combineren met elk product uit deze rubriek.

€ 234.95

TV Beugels Monitor Armen Toolbar Systemen
Product
 

Dataflex ViewMate Style A4 Houder 190

Deze A4 documenten houder is geschikt om aan de DataFlex ViewMate Toolbar te haken en zorgt ervoor dat je ook je losse papieren niet op het bureau hoeft te laten slingeren zodat je gewoon met een opgeruimd bureau aan de slag kan gaan. Een opgeruimd bureau draagt bij aan een optimale werkplek en betere prestaties.

€ 24.95

TV Beugels Monitor Armen Toolbar Systemen
Product
 

Dataflex ViewMate Style Mappen Houder 180

Niet alleen je monitor of je kantoor benodigdheden kunnen van je bureau af en aan de toolbar worden gehangen, maar ook je mappen kunnen met behulp van deze mappen houder aan de toolbar worden gehangen. Deze Toolbar mappen houder biedt ruimte aan 3 mappen, er kunnen er indien nodig zoveel als mogelijk naast elkaar worden gehangen om je werkplek opgeruimd en netjes te houden. Je haakt de mappen houder aan de toolbar en klaar is kees.

€ 24.95

TV Beugels Monitor Armen Toolbar Systemen
Product
 

Dataflex ViewMate Style Toolbar Benodigdheden houder 170

Bij de ViewMate Style Toolbar series is aan alles gedacht om je bureau zo opgeruimd mogelijk te houden, zodat je een prettige werkomgeving creëert en optimaal aan de slag kan. Zo kun je naast één of twee monitoren ook een benodigdheden houder plaatsten, een luxe pennenbak waar de pennen en kaartjes, nietmachine etc. netjes in kunnen worden opgeborgen. Je hangt hem aan de toolbar naast je monitoren en klaar is kees.

€ 19.95

TV Beugels Monitor Armen Toolbar Systemen
Product
 

Dataflex ViewMate Style Toolbar bevestiging 152

Deze monitor arm is geschikt om te bevestigen aan de DataFlex ViewMate Style Toolbar Rails, de enige beugel die geschikt is voor dit toolbar systeem en in hoogte -en diepte verstelbaar is. De hoogteverstelling is over 155mm en de diepte verstelling over 451mm. Uiteraard kan de monitor ook +90°/-90° worden gekanteld, +90°/-90° worden gedraaid en 360° roteren nadat de monitor aan de toolbar is opgehangen. De monitor arm is geschikt voor monitoren tot 24 inch met een gatenpatroon van minimaal 75 x 75mm en maximaal 100 x 100mm en met een gewicht van maximaal 15kg.

€ 129.95

TV Beugels Monitor Armen Toolbar Systemen
Product
 

Dataflex ViewMate Style Toolbar bevestiging 142

Een iets langere monitor arm geschikt om te kunnen monteren op de Dataflex ViewMate Style Toolbar, deze monitor arm heeft is in diepte verstelbaar over 451mm. Dankzij meerdere draaipunten kun je het scherm +90°/-90° draaien, +90°/-90° kantelen en 360° roteren. Deze monitor arm is geschikt voor schermen tot 24 inch met een gatenpatroon van 75 x 75mm en maximaal 100 x 100mm met tot een gewicht van 15 kg.

€ 109.95

TV Beugels Monitor Armen Toolbar Systemen
Product
 

Dataflex ViewMate Style Toolbar bevestiging 132

Een korte monitor arm om monitoren te kunnen bevestigen aan de Dataflex ViewMate Style Toolbar Rails 112. De monitor beugel zorgt ervoor dat je een scherm aan de toolbar kan monteren, vervolgens kan je de monitor +90°/-90 draaien, +90°/-90 kantelen en 360° roteren. De monitor is verder niet in diepte te verstellen, dus komt op een vaste afstand te hangen. De hoogte kan doormiddel van de hoogte instelling van de toolbar nog worden bepaald. Deze beugel is geschikt voor schermen tot 24 inch met een maximaal gewicht van 15kg en een minimaal VESA gatenpatroon van 75 x 75mm tot maximaal 100 x 100mm.

€ 59.96

TV Beugels Monitor Armen Toolbar Systemen
Product
 

Dataflex ViewMate Style Toolbar Rail 112

De Dataflex ViewMate Style Toolbar is een een eenvoudige, maar zeer handige en inventieve Toolbar ontwikkeld door Dataflex zelf. De mogelijkheden met deze Toolbar zijn enorm. Deze Toolbar heeft een totale lengte van 1200mm en is eenvoudig in hoogte verstelbaar van 0 tot 40cm en wordt deze Toolbar geleverd met aan beide zijde een bureauklem of een bladdoorvoer. Dankzij de stevige constructie is de VieMate Style toolbar ook zeer geschikt voor meerdere zware monitoren. De Toolbar is te combineren met alle producten uit de Dataflex ViewMate Style Toolbar series.

€ 189.95

TV Beugels Monitor Armen Toolbar Systemen
Product
 

Toolbar voor 6 schermen NewStar FPMA DTB200

De FPMA-DTB 200 de losse toolbar voor 3 schermen van maximaal 24 inch met bureau bevestigingHet Toolbar systeem van NewStar een systeem waarbij je zelf bepaald welke beugels je aan de toolbar wilt bevestigen. Het is een volledig los opgebouwd systeem. Je kiest aan de hand van het aantal schermen eerst de toolbar. Heb je 3 schermen of 6 en wil je het aan het bureau met een bureauklem of aan de wand bevestigen. Dit is de toolbar voor 6 schermen voorzien van 2 bureau klemmen. Voor alle duidelijkheid, de beugels waarmee je de schermen aan de toolbar moet bevestigen, die moeten er los bij gekozen en besteld worden.New-Star

€ 369.95

TV Beugels Monitor Armen Toolbar Systemen
Product
 

NewStar FPMA DTBW200

Toolbar Monitorbeugel - FPMA-DTBW200 beugel geschikt voor de Toolbars van NewStar FPMA-DTB100, FPMA-DTB200, FPMA-WTB100 Deze monitorsteun van NewStar is te gebruiken in combinatie met de Toolbar systemen van NewStar en moet los worden aangeschaft. Je kiest de juiste toolbar uit, vervolgens kies je de monitorsteun, daarmee kun je de monitor aan de toolbar bevestigen. Deze monitorsteun is 12cm diep, dus hiermee komt de monitor 12cm vanaf de toolbar af. Je kun het scherm kantelen, roteren en draaien.

€ 54.95

TV Beugels Monitor Armen Toolbar Systemen
Product
 

Toolbar systeem NewStar FPMA DTB100

De FPMA-DTB 100 de losse toolbar voor 3 schermen van maximaal 24 inch met bureau bevestigingHet Toolbar systeem van NewStar een systeem waarbij je zelf bepaald welke beugels je aan de toolbar wilt bevestigen. Het is een volledig los opgebouwd systeem. Je kiest aan de hand van het aantal schermen eerst de toolbar. Heb je 3 schermen of 6 en wil je het aan het bureau met een bureauklem of aan de wand bevestigen. Dit is de toolbar voor 3 schermen voorzien van 2 bureau klemmen. Voor alle duidelijkheid, de beugels waarmee je de schermen aan de toolbar moet bevestigen, die moetenb er los bij gekozen en besteld worden.

€ 219.95

TV Beugels Monitor Armen Toolbar Systemen
Product