CablePort modulehouder 6x 220 Volt

CablePort Modulehouder - Geschikt voor het Kindermann CablePort Flex SysteemDeze 6-voudige modulehouder van Kindermann is voorzien van 6x een 220 Volt aansluiting . Voor de module houders zijn diverse accessoires beschikbaar. Zo kun je de modulehouder met of zonder moduleframe in een tafel of kast inbouwen, maar ook met behulp van een tafelbox waar je de module kunt inbouwen kun je het geheel in de tafel bouwen. Het grote voordeel hiervan is dat het volledig wordt afgeschermd en afsluitbaar is, waarbij de deksel van de tafelbox naar wens kan worden gelammineerd. Daarnaast kun je de modulehouder ook met behulp van een bureauklem aan het bureau bevestigenMet klem aan het bureau of de vergadertafel te klemmenDirect in te bouwen in een bureau, kast of vergadertafelOok in te bouwen met een frame of een af te sluiten tafelbox6x 220 volt met aan de achterzijde 1 wieland GST18f stekker

€ 204.95

TV Beugels Tafel aansluitsystemen Tafel inbouwsysteem CablePort Flex
Product
 

Kindermann CablePort frame voor 6 voudige module houder (opliggend)

Dit frame van Kindermann is geschikt voor de 6 voudige modulehouders van het Cable Port flex systeem. Dit zijn de modulehouders waar maximaal 6 full size modules in passen. Dankzij dit frame krijgt u een fraaie afwerking op uw tafelblad. Bij dit frame liggen de modules gelijk aan het tafelblad en zijn deze niet afgesloten. Het Cableport Flex systeem van Kindermann is de ideale oplossing voor Flex plekken. U bouwt eenvoudig alle benodigde aansluitingen in, in de tafel of het bureau en de bezoeker of werknemer kan zijn laptop aansluiten in de module en aan het werk!Het frame is ook in een gewenste kleur te bestellen, hiervoor kunt u het best even contact met ons opnemen. (075 - 655 55 80)

€ 134.95

TV Beugels Tafel aansluitsystemen Tafel inbouwsysteem CablePort Flex
Product
 

Extron Flex 55 1 voudig afdekraam en montage Frame

Frames voor Flex 55 serie van Extron.1-voudig afdekraam incl. montageframe Wit, met behulp van dit inbouwraam en afdekraam kun je de Flex 55 EU eenvoudig monteren op een standaard inbouwdoos.

€ 36.30

TV Beugels Wand aansluitsystemen Extron EU Wallplates
Product
 

KEM Kabelbrug vloergoot zwart 3.0 meter

Kabelbrug vloergoot beschermt niet alleen de kabels welke over de vloer lopen, hij voorkomt ook valpartijen. De kabelbrug vloergoot heeft schuin aflopende hoeken met anti-slip ribben en drie kabelgoten welke data en spanningskabels kunnen scheiden om zo signaal storingen te voorkomen.

€ 34.94

TV Beugels
Product
 

Kindermann CablePort frame voor 6 voudige modulehouder (ingefreesd)

Dit frame van Kindermann is geschikt voor de 6 voudige module's van het Cable Port flex systeem. Dit zijn de module houders waar maximaal 6 full size modules in passen. Dankzij dit frame krijgt u een fraaie afwerking op uw tafelblad. Bij dit frame liggen de modules gelijk aan het tafelblad en zijn deze niet afgesloten. Het Cableport Flex systeem van Kindermann is de ideale oplossing voor Flex plekken. U bouwt eenvoudig alle benodigde aansluitingen in, in de tafel of het bureau en de bezoeker of werknemer kan zijn laptop aansluiten in de module en aan het werk!Het frame is ook in een gewenste kleur te bestellen, hiervoor kunt u het best even contact met ons opnemen. (075 - 655 55 80)

€ 89.95

TV Beugels Tafel aansluitsystemen Tafel inbouwsysteem CablePort Flex
Product
 

Monitor bureausteun voor 2 monitoren (13 24 inch)

Dubbele monitorsteun met bladklem, voor 2 monitoren tot 24 inchEen zeer stevige en stabiele monitor bureausteun voor 2 monitoren tot maximaal 24 inch met een gewicht van 6 kg per scherm. Een minimaal gatenpatroon van 75 mm tot 75 mm met een maximum van 100 x 100 mm. Voorzien van drie scharnierpunten per arm en zo kun je dus het scherm na montage eevoudig 180° draaien, kantelen en roteren. Een zeer betaalbare dubbele monitorarm van een uitstekende kwaliteit met vele mogelijkheden.10 jaar fabrieksgarantie!

€ 99.95

TV Beugels Monitor Armen Multi Monitor Armen
Product
 

Audipack FS 701V6 TV standaard met Quick Release (0 180 cm, 55 inch, 60 kg)

Professionele Quick Release TV standaard van Audipack - 180 cm hoog, maximaal 39 kg. Op -en afbouw zonder gereedschap!Een ideale TV standaard voor gebruik op beurzen of in de verhuur van professionele kwaliteit. Een duurzaam product, dat een jaren mee zal gaan. Voorzien van 2 deelbare verticale aluminium kolommen die eenvoudig aan elkaar zijn te klikken en natuurlijk ook goed geborgd worden. Deze pilaren worden vervolgens op een vergelijkbare manier bevestigd aan de voetplaat. De hoogte van het scherm kan over de gehele colom worden ingesteld en hij wordt geleverd met een Multi-VESA plaat, dardoor is deze Deelbare TV standaard geschikt voorr vrijwel elk merk en elke TV tot sowieso 55 inch met een maximaal gewicht van 60 kg.Grootste voordelen van de Audipack FS-701V6Supersnelle montage en demontage zonder gereedschapVoorzien van Kabelkanalen in de pilaar voor kabelmanagementGeschikt voor vrijwel elk merk en type TV tot 55 inchVolledige hoogte verstelling vanaf de grond tot 1820mm (hart scherm)

€ 1159.00

TV Beugels TV Standaard TV standaarden
Product
 

Monitorstandaard voor 2 monitoren (13 30 inch)

Bureaustandaard voor 2 monitoren - voor schermen tot maximaal 30 inch en 10kg per schermEen zeer handige monitorstandaard voor schermen tot maximaal 30 inch met een gewicht van maximaal 10kg. Een dubbele monitorstandaard voor op het bureau die uniek in ons assortiment is. Zoals het plaatje al doet vermoeden, kun je de schermen in diepte verstellen. Je kunt de schermen onafhankelijk van elkaar draaien, kantelen en roteren. De lengte van de armen is 36 cm en dat betekend dus dat wanneer deze volledig uitgeklapt zijn de lengte 72cm is.

€ 119.95

TV Beugels Monitor Armen Monitor Bureau Armen
Product
 

Audipack FS 700V6 TV vloerstandaard (0 180 cm, max 55 inch)

Professionele TV standaard van Audipack - 180 cm hoog, maximaal 39 kg.Een TV standaard die je wellicht eens op TV bent tegengekomen, een professionele TV standaard van een zeer hoge kwalteit. Voorzien van 2 verticale aluminium kolommen bevestigd op een voetplaat. De hoogte kan over de gehele colom worden ingesteld. De Multi-VESA plaat is hij geschikt voorr vrijwel elk merk en elke TV tot sowieso 55 inch met een maximaal gewicht van 39 kg.Grootste voordelen van de Audipack FS-700V6Supersnelle montage door directe VESA montageVoorzien van Kabelkanalen in de pilaar voor kabelmanagementGeschikt voor vrijwel elk merk en type TV tot 55 inchVolledige hoogte verstelling vanaf de grond tot 1820mm (hart scherm)

€ 799.00

TV Beugels TV Standaard TV standaarden
Product
 

Jung Dubbelvoudige opbouwdoos Alpine wit AS500

Jung AS500 2-voudige opbouwdoos, Alpine witmet een met geïntegreerde vlamwerende bodemplaat en afdekraam voor basiselementen met afdekkingen uit de AS range (uitgezonderd stappenschakelaar). Geschikt voor de Kindermann Konnect Design serie.

€ 27.84

TV Beugels Wand aansluitsystemen Kindermann Konnect Design
Product
 

Jung AS500 dubbelvoudig Afdekraam Alpine Wit (zonder frame)

Een van de meest gebruikte tweevoudige afdekramen in de geschikt voor de Konnect Design serie. Kan zowel horizontaal als verticaal worden geinstalleerd. en is geschikt voor inbouwmontage. De kleur is ral 9010, dit is gelijk aan de kleur van de Konnect Design serie van Kindermann. Er passen 4 half size Konnect design modules in dit afdekraam.

€ 5.95

TV Beugels Wand aansluitsystemen Kindermann Konnect
Product
 

Elektrische TV muurbeugel MyWall HP22

Een elektrische TV beugel die 90 graden kan draaien. Dit is wat deze Elektrische beugel zeer goed doet, de TV zit strak tegen de wand en kan één kant op volledig 90 graden draaien. Zo kun je bijvoorbeeld de TV naar de slaapkamer of de eetkamer draaien, zodat je vanaf daar indien gewenst ook TV kan kijken.De beugel is geschikt voor TV's tot 47 inch, met een maximaal gewicht van 40kg, met een minimaal gaten patroon van 200x200 en maximaal 400x400. Deze Elektrische beugel kan op 2 voorgeprogrammeerde standen worden ingesteld en met afstandbediening worden bediend. Lekker lui vanaf bank, bed, of stoel ! Of handig voor in een hotel, winkel, horeca etc.

€ 189.95

TV Beugels MyWall beugels Elektrische TV beugel
Product
 

Ewent Monitor Bureausteun (10 27 inch)

Ewent Monitor Bureausteun tot 27 inch, 8 kg.Een eenvoudige, zeer betaalbare monitorsteun geschikt voor monitoren tot 27 inch met een gewicht van maximaal 8 Kg. De monitor is eenvoudig, zonder gereedschap in hoogte te verstellen tot een hoogte van maximaal 45 cm. Ook de diepte is te verstellen tussen de 20 en 44 cm. Naast de eenvoudige diepte en hoogte verstelling, kun je het scherm ook met één handbeweging kantelen, zwenken en roteren. De monitorarm van Ewent wordt geleverd met bladklem en bladdoorvoer.

€ 44.95

TV Beugels Monitor Armen Monitor Bureau Armen
Product
 

MyWall Portable TV Standaard HT10 max. 188 cm hoog (37 70inch)

MyWall TV Standaard - Draagbaar en snel op te zetten voor schermen van 37 t/m 70 inch met een hoogte van 94 tot maximaal 178 cm (Hart scherm)Een ideale snel inklapbaar en mee te nemen TV standaard voor de grotere schermen. Met een maximale belasting van 35 Kg en een VESA gatenpatroon van minimaal 200 x 200mm tot maximaal 400 x 600mm is deze TV standaard geschikt voor schermen van 37 inch tot maximaal 70 inch. Je kunt de hoogte van de standaard instellen in 5 stappen van 124 t/m 188 cm (hart scherm) en indien nodig kun je zelfs het scherm nog  8° kantelen.Een ideale en zeer scherp geprijsde beursstandaard, maar ook zeker te gebruiken bij een professionele presentatie binnen of buiten kantoor. Dankzij de hoogte verstelling kun je deze TV standaard gebruiken voor zowel zittend, als staand/lopend publiek.

€ 79.94

TV Beugels TV Standaard TV standaarden
Product
 

Kabelgoot Hoekstukken Multibracket 33mm Zilvergrijs

Hoekstukken L en C Hoek voor de 50mm kabelgoot van MultibracketEen set van 2 hoekstukken, een L en een C hoek zoals men het noemt. De hoekstukken zijn rechtstreeks op de wand, vloer of plafond te bevestigen. Deze zijn uitgevoerd in het wit en geschikt voor onderstaande kabelgoot:Multibracket - Kabelgoot M Universal Aluminium Zilvergrijs 3.3 x 160 2.6 cmMultibracket - Kabelgoot M Universal Aluminium Zilvergrijs 3.3 x 110 x 2.6 cm

€ 17.96

TV Beugels Vloer en Wandgoten TV kabelgoot
Product
 

Kabelgoot Hoekstukken Multibracket 50mm Wit

Hoekstukken L en C Hoek voor de 50mm kabelgoot van MultibracketEen set van 2 hoekstukken, een L en een C hoek zoals men het noemt. De hoekstukken zijn rechtstreeks op de wand, vloer of plafond te bevestigen. Deze zijn uitgevoerd in het wit en geschikt voor onderstaande kabelgoot:Multibracket - Kabelgoot M Universal Wit-5.0 x 160 2.6 cmMultibracket - Kabelgoot M Universal Wit-5.0 x 110 x 2.6 cm

€ 17.96

TV Beugels Vloer en Wandgoten TV kabelgoot
Product
 

TV Standaard MyWall HP1DW

MyWall LCD TV Standaard HP 1 DW - Top kwaliteit, top uitstraling en geschikt voor schermen van 32 t/m 70 inch tot 40 Kg.Deze TV standaard is zonder enige twijfel het meest populaire model in ons assortiment. De standaard is in hoogte verstelbaar tussen waarbij je het hart van het scherm kunt instellen op een hoogte van 120 cm tot maximaal 180 cm. De TV standaard is voorzien van een glazen plateau (veiligheidsglas) die op elke gewenste hoogte kan worden geplaatst en belast kan worden tot maximaal 5 Kg. De voet heeft aan de voorzijde een breedte van 80cm en een diepte van 50mm. De voet van de TV standaard is ook van glas en kan worden belast tot maximaal 10 kg.De MyWall HP 1 DW TV standaard is voorzien van stevige wielen, de bekabeling kan netjes met behulp van klemmen aan de achterzijde van de pilaar netjes van de vloer naar het scherm worden gebracht. Deze TV standaard heeft een ongekende prijskwaliteit verhouding welke MyWall onderstreept met de 20 jaar garantie!Deze TV Standaard is ook in het zilvergrijs verkrijgbaar!* LET OP!  Vanaf de 2e foto wijken de kleuren af. De kenmerken zijn identiek, alleen de kleuren zjin wit van zowel het glas, de pilaar als de bracket.Leverbaar vanaf +/- week 33

€ 298.95

TV Beugels TV Standaard Verrijdbare TV standaard
Product
 

TV Standaard MyWall HP1D

MyWall LCD TV Standaard HP 1 D - Top kwaliteit, top uitstraling en geschikt voor schermen van 32 t/m 70 inch tot 40 Kg.Deze TV standaard is zonder enige twijfel het meest populaire model in ons assortiment. De standaard is in hoogte verstelbaar tussen waarbij je het hart van het scherm kunt instellen op een hoogte van 120 cm tot maximaal 180 cm. De TV standaard is voorzien van een glazen plateau (veiligheidsglas) die op elke gewenste hoogte kan worden geplaatst en belast kan worden tot maximaal 5 Kg. De voet heeft aan de voorzijde een breedte van 80cm en een diepte van 50mm. De voet van de TV standaard is ook van glas en kan worden belast tot maximaal 10 kg.De MyWall HP 1 D TV standaard is voorzien van stevige wielen, de bekabeling kan netjes met behulp van klemmen aan de achterzijde van de pilaar netjes van de vloer naar het scherm worden gebracht. Deze TV standaard heeft een ongekende prijskwaliteit verhouding welke MyWall onderstreept met de 20 jaar garantie!Deze TV Standaard is binnenkort (v.a. +/- 16 augustus 2017) ook in het wit verkrijgbaar!

€ 298.95

TV Beugels TV Standaard Verrijdbare TV standaard
Product
 

MyWall opklapbare Plafondbeugel elektrisch (23 t m 55 inch) Wit

Elektrische plafondbeugel met inklap functie, geschikt voor schermen tot 55 inch t/m max. 30kg.Een elektrische plafondbeugel die een werking heeft die die voor heel veel situaties ideaal is en waar wij heel erg veel vraag naar kregen, maar lange tijd geen oplossing voor hadden. Het is ons eindelijk gelukt om met onze partner ervoor te zorgen dat er een goede beugel is ontwikkeld die precies kan wat voor vele klanten een wens was. Bij gebruik klap je de TV naar beneden (electrisch) en wanneer de TV niet gebruikt wordt, kan de beugel met behulp van de afstandsbediening worden ingeklapt.Geschikt voor TV's met een minimaal gatenpatroon van 100 x 100mm en maximaal gatenpatroon van 400 x 400mm, een gewicht van max. 30kg en een maximale hoogte van 62cm.

€ 279.95

TV Beugels TV beugels Plafond beugels
Product
 

TV Tafelstandaard TV Voet HP2D Wit

Een TV Standaard voor op de kast of de tafel Een eenvoudige maar zeer betaalbare TV standaard voor de grotere schermen. Geschikt voor alle schermen van 32 t/m 65 inch met een VESA gatenpatroon van minimaal75x75mm tot maximaal 600 x 400mm tot max. 48kg. Voorzien van een voet van 8mm dik veiligheidsglas van 635 x 205mm. De totale hoogte van de TV voet is 697mm (incl. armen). Uiteraard koop je via ons altijd met garanties (Thuiswinkel) en wordt het gratis bezorgd.

€ 84.95

TV Beugels TV Standaard TV standaarden
Product