XXL Rehab Hoge Walker

De TOPRO XXL hoge walker biedt u de multifunctionele ondersteuning die u nodig hebt: deze veelzijdige rollator kan worden ingezet voor lopen en hij kan ingezet worden voor het mobiliseren van de gebruiker van een zittende positie naar een staande positie door zijn handige zijgrepen. Deze topper is zeer veilig in gebruik en geeft u uw onafhankelijkheid terug. Hoewel de TOPRO XXL hoge walker ontwikkeld is voor gebruik in instellingen en ziekenhuizen is deze ook ideaal voor uw thuissituatie. Producteigenschappen De TOPRO XXL Hoge Walker biedt u een ongekende flexibiliteit in mobiliteit door zijn 2 ingebouwde handgrepen op het zijframe. De gebruiker wordt op deze manier ondersteund bij het in kleine stapjes opstaan van een bed of stoel, terwijl u de situatie zelf in controle houdt. Het risico op vallen wordt hierdoor zeer beperkt, waardoor de kans op verwondingen bij u of uw begeleider wordt beperkt. In staande positie kan de Hoge Walker ook worden ingezet als loopondersteuning. Voor uw comfort is de armondersteuning volledig instelbaar naargelang uw wensen. De armondersteuning is instelbaar in de breedte en in de gewenste hoek. De armondersteuning is over de gehele lengte van het bovenframe geplaatst. De hoogte van de Hoge Walker is makkelijk aan te passen aan uw wensen. De hoogte van de armondersteuning is in te stellen tussen 100 en 130 cm. Voor uw veiligheid is het mogelijk om de remmen te kunnen blokkeren, bijvoorbeeld wanneer de gebruiker de Walker gebruikt om te gaan staan of zitten. Optioneel kan de Hoge Walker worden uitgevoerd met een infuushouder en houder voor kathederzak.

€ 1584.70

Rollator XXL Rehab XXL Hoge Walker
Product
 

XXL Rehab Lage Walker

Een volledig betrouwbare loophulp is heel belangrijk voor iedereen die weer mobiel wil worden of blijven. De TOPRO XXL lage walker is een stabiele loophulp, dankzij zijn brede basis, stevige buizenconstructie, en slechts 2 wielen. De maximale belasting van de Lage Walker is 325 kilogram. Producteigenschappen De Lage Walker heeft een brede basis, een stevige buizenconstructie met buizen van 32mm doorsnee en 2 wielen voor een stabiele loopondersteuning. Dit geeft een stabiele basis voor uw mobiliteit. De kleine wielen zorgen voor een goede wendbaarheid, terwijl de twee achterpoten u de zekerheid geven van stabiliteit. De poten aan de achterzijde voorkomen dat u zomaar wegglijdt wanneer de rollator uit evenwicht wordt gebracht. De 32mm buizenconstructie zorgt ervoor dat de TOPRO Lage Walker onverwoestbaar is met een ongekend lange gebruiksduur en geeft tegelijk de rollator een strakke, eenvoudige look. De Lage Walker is gemakkelijk te reinigen en af te spoelen. Comfortabele en brede handvatten, voor een optimale verdeling van gewicht en het beperken van de druk op de handpalmen. De Walker is zonder gebruik van gereedschap in hoogte verstelbaar van 100cm tot 130cm. Bovendien kan de Walker kan zonder gebruik van gereedschappen in twee delen worden gedemonteerd en makkelijk worden vervoerd.

€ 1584.70

Rollator XXL Rehab XXL rollator met onderarmschalen
Product
 

XXL Rehab XXL rollator

Bent u op zoek naar een degelijke, super solide, en zwaar belastbare rollator? De TOPRO XXL rollator is een rollator van extreem hoge kwaliteit met maximum gebruikersgewicht van 295 kilogram. Met de TOPRO XXL rollator haalt u een zeer functionele rollator in huis, die u het comfort en stabiliteit bieden die u verlangt. Producteigenschappen De Topro XXL rollator is gemaakt van een extra stevige buizenconstructie. Hierdoor krijgt u een zeer degelijke, sterke constructie die extra belastbaar is. De XXL rollator heeft een groot zitvlak om op uw gemak uit te kunnen rusten. Ook heeft deze rollator een rugsteun voor een extra steun in uw rug. De XXL rollator is voorzien van 20 centimeter massieve banden voor extra stabiliteit waar u ook naar toe gaat. De TOPRO XXL rollator is smal genoeg voor iedere deuropening en is eenvoudig op te vouwen. Hierdoor is de XXL rollator erg praktisch in gebruik en is deze makkelijk te vervoeren wanneer u reist met auto, bus of trein.

€ 710.00

Rollator XXL Rehab XXL rollator
Product