Volaris Tas

Spulletjes meenemen? Boodschappen doen? Deze handige tas kan bevestigd worden op uw Volaris rollator. De tas wordt afgesloten met een grote afdekklep, waardoor uw spullen zijn beschermd tegen regen.

€ 145.00

Rollator Volaris
Product
 

Volaris Slow Down Brake

Deze Slow Down Brake van Volaris is een remsysteem wat ervoor zorgt dat de rollator wat moeilijker vooruit beweegt. Een permanente remkracht, aangepast op uw wensen.

€ 145.00

Rollator Volaris
Product
 

Volaris Stokhouder

Maak uw Volaris rollator compleet met deze stokhouder! Gebruikt u naast de rollator een wandelstok? Neem deze dan gemakkelijk mee wanneer u de rollator gebruikt.

€ 145.00

Rollator Volaris
Product
 

Volaris Ruggensteun verstelbaar

Maak uw Volaris compleet met deze verstelbare ruggensteun. Hierdoor neemt u gemakkelijker & comfortabeler plaats in uw rollator. Geschikt voor de Patrol & Patrol XL.

€ 145.00

Rollator Volaris
Product
 

Volaris Patrol en SMART Ruggensteun

Maak uw Volaris compleet met deze ruggensteun. Hierdoor neemt u gemakkelijker & comfortabeler plaats in uw rollator. Geschikt voor de S7 & SMART rollator.

€ 145.00

Rollator Volaris
Product
 

Volaris Discovery

De Volaris Discovery is een stijlvolle rollator die u binnen en buiten kunt gebruiken. Deze elegante rollator heeft een extra brede basis en zachte, brede wielen, waardoor de trillingen in de hendels geminimaliseerd worden. Hierdoor is de Volaris Discovery zeer geschikt voor mensen die last hebben van hun handen. Producteigenschappen Met deze Volaris Discovery haalt u een echte krachtpatser in huis. Het sterke kruis-frame van geanodiseerd aluminium zorgt ervoor dat u u probleemloos over vele soorten terrein kan verplaatsen. Verder kunt u de rollator in de breedte opvouwen waardoor u deze gemakkelijk staand kunt verplaatsen of opbergen. Met zijn grote mand voorop kunt u gemakkelijk spullen vervoeren. De Volaris Discovery rollator is uitgerust met het nieuwe, gepatenteerde VABS-remsysteem, waardoor u altijd veilig op weg bent. Omdat de remkabels mooi weg zijn gewerkt in het frame kunt u nergens aan blijven hangen wanneer u op weg bent. De handvatten en remhendels zijn anatomisch gevormd en liggen goed in de hand, waardoor de druk op uw handen geminimaliseerd is. Standaard opties Boodschappenmand

€ 283.00

Rollator Volaris
Product
 

Volaris S7 SMART Compact

De Volaris SMART Compact rollator is een lichte, handige rollator die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Met zijn breedte van slechts 53 cm is hij uitermate geschikt voor het manoeuvreren in kleine ruimtes. Deze compacte rollator zit vol handigheden zoals het Comfort Frame en een Smart handvat en is gemaakt in Zweden van gerecycled materiaal, waardoor dit de ideale, duurzame compacte rollator van nu is! Producteigenschappen Deze duurzame rollator kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Door het innovatieve Comfort Frame van Volaris rijdt u gemakkelijk en zonder problemen over oneven oppervlakken zoals tapijten, stoepranden en drempels. Het frame kan in de breedte worden ingeklapt zodat u deze gemakkelijk staand op kan bergen. De hendels en zitje kunnen beiden in hoogte worden ingesteld om aan te passen naar uw eigen wensen. De Volaris Compact rollator beschikt over de Smart hendel. Dit betekent dat alle remkabels verwerkt zijn in het frame zodat u nooit last hebt van loshangende draden. De Compact maakt gebruik van het nieuw, gepatenteerde VABS-remsysteem van Volaris. Zowel de gewone rem als de parkeerrem is ergonomisch ontworpen voor optimaal remgemak.

€ 329.95

Rollator Volaris
Product
 

Volaris SMART

De Volaris S7 SMART rollator is geschikt voor binnen en buiten gebruik. Hij is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal. Hij heeft een sterk en stabiel kruisframe. Zowel het zitje als de duwhandvatten kunnen eenvoudig in hoogte worden versteld. Producteigenschappen Het frame van de Volaris S7 SMART is flexibel waardoor alle wielen op de grond blijven wanneer je over drempels gaat. Wanneer de rollator is ingeklapt blijft hij gemakkelijk staan om het transporteren en opbergen zo makkelijk mogelijk te maken. Hij stuurt licht en eenvoudig, waardoor hij als binnenrollator uitstekend uit den voeten kan. De ergonomisch gevormde handvatten en het speciaal ontwikkelde remsysteem zorgen ervoor dat de Volaris S7 SMART veilig en gebruiksvriendelijk gebuikt kan worden.

€ 293.95

Rollator Volaris
Product
 

Volaris Patrol

Volaris S7 Patrol van het Zweedse merk heeft een modern en eigentijds ontwerp. Hij beschikt over een stabiel en makkelijk inklapbaar kruisframe met 4 grote soft schokbestendige wielen met een diameter van 26 cm. Hierdoor kunt u deze rollator met gemak op elk terrein gebruiken. De remkabels van de S7 Patrol lopen grotendeels door het frame heen. Producteigenschappen Zowel het zitje als de duwhandvatten zijn eenvoudig in hoogte te verstellen. De handvatten zijn anatomisch gevormd en zijn af te stellen van 85 tot maar liefst 106 centimeter. Daardoor is deze rollator ook geschikt voor lange mensen. De rollator kan dus precies worden afgesteld op een hoogte die bij uw lengte past. Dat is belangrijk voor een goede houding tijdens het lopen en voorkomt rugklachten. De duwhandvatten zijn voorzien van een goede grip en zijn ergonomisch gevormd. Hij heeft een gepatenteerd rem systeem wat ervoor zorgt dat hij zonder veel kracht direct remt en op de parkeerrem kan worden gezet.

€ 339.95

Rollator Volaris
Product