Vitility Rijplaat Roll up

Deze oprijplaat van het merk Vitility is gemakkelijk mee te nemen en op te bergen, waardoor het een snelle en eenvoudige oplossing is om niveauverschillen voor scootmobiel- rolstoel of rollator gebruikers op te lossen. Een oprijplaat is erg praktisch voor bijvoorbeeld traptreden, stoepen of drempels. Deze oprijplaat komt in een kleine uitvoering en een medium uitvoering. Beide oprijplaten kunnen een maximaal gewicht van 272 kg aan. U kunt de oprijplaat eenvoudig oprollen en vervoeren of opbergen. Dat scheelt u weer veel ruimte.

€ 395.95

Rollator Vitility
Product
 

Vitility rijplaat Roll up

Deze oprijplaat van het merk Vitility is gemakkelijk mee te nemen en op te bergen, waardoor het een snelle en eenvoudige oplossing is om niveauverschillen voor scootmobiel- rolstoel of rollator gebruikers op te lossen. Een oprijplaat is erg praktisch voor bijvoorbeeld traptreden, stoepen of drempels. Deze oprijplaat komt in een kleine uitvoering en een medium uitvoering. Beide oprijplaten kunnen een maximaal gewicht van 200 kg aan. U kunt de oprijplaat eenvoudig oprollen en vervoeren of opbergen. Dat scheelt u weer veel ruimte.

€ 249.95

Rollator Vitility
Product
 

Vitility Binnenrollator

Deze binnenrollator van het merk Vitility is erg licht van gewicht (6.2 kg) en gemakkelijk in gebruik. De rollator heeft een doorlopend handvat gemaakt met schuimrubber, wat erg fijn in de handen ligt. Knijp de rembeugel omhoog om direct te remmen of druk de beugel naar beneden om de rollator op de parkeerstand te zetten. Het dienblad is afneembaar en de tas die onder het dienblad zit kunt u er eenvoudig afhalen. Deze kunt u dan gebruiken wanneer u bezoek over de vloer heeft. U kunt de rollator ook als bijzettafel of serveerwagen gebruiken. Vergeet dan niet om de rollator op de parkeerstand te zetten!

€ 155.95

Rollator Vitility
Product