Rubber drempelhulp schuin

Heeft u moeite met drempels nemen in uw woning? Dan biedt een drempelhulp u een uitkomst. Met een drempelhulp voor uw voordeur rijdt u zonder moeite naar binnen met uw rollator. De drempelhulpen van het merk Roege International zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Deze drempelhulp met schuine zijkanten heeft de volgende afmetingen: 35mm hoog x 280mm lang en 900mm breed. Let er bij het opmeten van uw drempel goed op dat de hoogte van de drempelhulp aansluit bij de hoogte van de drempel. Wanneer de hoogte van uw drempel niet overeenkomt met de maten die wij op de site beschikbaar hebben staan, kunt u contact opnemen met onze klantenservice, wij hebben namelijk nog andere maten drempelhulpen.

€ 65.00

Rollator Roege
Product
 

Rubber drempelhulp recht

Maak uw woning meer toegankelijk met een drempelhulp. Drempelhulpen worden toegepast bij de voordeur of bij drempels in de woning, en bieden een oplossing om woningen toegankelijk te maken voor een rollator of rolstoel. De drempelhulpen van het merk Roege international zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Deze drempelhulp heeft de volgende afmetingen: 24mm hoog x 150mm lang en 900mm breed. Let er bij het opmeten van uw drempel goed op dat de hoogte van de drempelhulp aansluit bij de hoogte van de drempel. Wanneer de hoogte van uw drempel niet overeenkomt met de maten die wij op de site beschikbaar hebben staan, kunt u contact opnemen met onze klantenservice, wij hebben namelijk nog andere maten drempelhulpen.

€ 66.00

Rollator Roege
Product
 

Rubber drempelhulp recht

Maak uw woning meer toegankelijk met een drempelhulp. Drempelhulpen worden toegepast bij de voordeur of bij drempels in de woning, en bieden een oplossing om woningen toegankelijk te maken voor een rollator of rolstoel. De drempelhulpen van het merk Roege international zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Deze drempelhulp heeft de volgende afmetingen: 10mm hoog x 100mm lang en 900mm breed. Let er bij het opmeten van uw drempel goed op dat de hoogte van de drempelhulp aansluit bij de hoogte van de drempel. Wanneer de hoogte van uw drempel niet overeenkomt met de maten die wij op de site beschikbaar hebben staan, kunt u contact opnemen met onze klantenservice, wij hebben namelijk nog andere maten drempelhulpen.

€ 43.00

Rollator Roege
Product