MPB handschoenen

De handschoenen van het Duitse merk MPB zijn geschikt voor elke rollator. Ze zorgen voor veel warmte om uw handen. Ze zijn zo gemaakt dat u met de blote handen de handvatten van de rollator kunt blijven vasthouden voor een maximale grip. U schuift ze gemakkelijk over het handvat en haalt ze zo ook weer vanaf.

€ 48.62

Rollator MPB
Product
 

MPB universele Paraplu

Deze paraplu is geschikt voor elke rollator met ronden buizen. Voor rollators met ovale of buizen met een andere vorm is hij niet geschikt. Het hebben van een paraplu op uw rollator is misschien wel een van de handigste accessoires. Door de paraplu met houder blijft u droog tijdens een regenbui maat kunt u toch met twee handen de rollator blijven vast houden. De paraplu van het merk MPB is voor elke rollator geschikt en is licht maar toch robuust. Hij is gemaakt van stevig kunststof en kan op verschillende hoogtes worden ingesteld. Dit gaat door middel van een makkelijk te gebruiken drukknop systeem.

€ 121.55

Rollator MPB
Product
 

MPB universele Zuurstoffleshouder

Deze universele zuurstoffleshouder van het Duitse merk MPB kan worden gemonteerd op alle rollators met ronde buizen. Hij is makkelijk met een kruisschroevendraaier op de rollator te zetten.

€ 121.55

Rollator MPB
Product
 

MPB universele Infuushouder

Deze universele Infuushouder van het Duitse merk MPB is te monteren op alle rollators met een ronde stang bij de handvatten. Hij heeft een handige draaiknop om hem gemakkelijk te monteren.

€ 121.55

Rollator MPB
Product