Drive Comfort beensteun Freetec Rotec

Drive Comfort beensteunen om uw benen gestrekt op de rolstoel te leggen. Voor als u een gebroken been heeft of hem om anderen reden niet kunt buigen. De Drive Comfort beensteunen is geschikt voor de volgende modellen: Drive Freetec Drive Rotec

€ 98.99

Rollator Drive Medical
Product
 

Drive Stompsteun Freetec Rotec

Met de Drive Stompsteun kan de stomp op de steun worden gelegd. Hij is in hoogte verstelbaar is zwenkbaar en kan opgeklapt worden. De Drive Stompsteun is geschikt voor de volgende rollator modellen: Drive Freetec Drive Rotec

€ 83.96

Rollator Drive Medical
Product
 

Drive Remverlenger Freetec Rotec

Met de Drive Remverlenger kunt u de parkeerrem verlenging met 2,5 cm. Hierdoor kunt u hem makkelijker en met minder kracht op de rem zetten. De rem verlening Is geschikt voor de volgende rolstoel modellen: Drive Freetec Drive Rotec

€ 39.99

Rollator Drive Medical
Product
 

Drive Transportbevestiging Prosafe

Drive Transportbevestiging Prosafe voor de Drive Ecotec rolstoel zorgt voor verankering van de rolstoel in de auto. Met de Drive Transportbevestiging Prosafe krijgt u een stabiele en veilige constructie tijdens een ongeval en is verkeerd bevestigen uitgesloten. De veiligheidsgordel voor als u in de rolstoel zit vast aan de adapter en is voor het wegrijden al anatomisch juist aangelegd.

€ 599.00

Rollator Drive Medical
Product
 

Transportbevestiging Prosafe

Drive Transportbevestiging Prosafe voor de Drive Litec rolstoel zorgt voor verankering van de rolstoel in de auto. Met de Drive Transportbevestiging Prosafe krijgt u een stabiele en veilige constructie tijdens een ongeval en is verkeerd bevestigen uitgesloten. De veiligheidsgordel voor als u in de rolstoel zit vast aan de adapter en is voor het wegrijden al anatomisch juist aangelegd.

€ 599.00

Rollator Drive Medical
Product
 

Drive Transportbevestiging Prosafe

Drive Transportbevestiging Prosafe voor de Drive Rotec rolstoel zorgt voor verankering van de rolstoel in de auto. Met de Drive Transportbevestiging Prosafe krijgt u een stabiele en veilige constructie tijdens een ongeval en is verkeerd bevestigen uitgesloten. De veiligheidsgordel voor als u in de rolstoel zit vast aan de adapter en is voor het wegrijden al anatomisch juist aangelegd.

€ 599.00

Rollator Drive Medical
Product
 

Drive Transportbevestiging Prosafe

Drive Transportbevestiging Prosafe voor de Drive Freetec rolstoel zorgt voor verankering van de rolstoel in de auto. Met de Drive Transportbevestiging Prosafe krijgt u een stabiele en veilige constructie tijdens een ongeval en is verkeerd bevestigen uitgesloten. De veiligheidsgordel voor als u in de rolstoel zit vast aan de adapter en is voor het wegrijden al anatomisch juist aangelegd.

€ 599.00

Rollator Drive Medical
Product
 

Drive Armleggers Freetec Rotec

Drive Armleggers Freetec/Rotec om uw armen comfortabeler neer te leggen op de rolstoel. De Drive Armleggers Freetec/Rotec is geschikt voor de volgende modellen: Drive Freetec Drive Rotec Drive Rotec XL

€ 178.76

Rollator Drive Medical
Product
 

Drive Expedition Plus

De Expedition Plus rolstoel is een compacte en praktische transportrolstoel. De rolstoel is erg gemakkelijk in te klappen, zo bent u overal mobiel. Daarnaast is de rolstoel ook een goede keuze als het om uw veiligheid gaat. De Expedition Plus rolstoel is namelijk uitgerust met twee soorten remmen.

€ 172.95

Rollator Drive Medical
Product
 

Drive Travelite

Drive Travelite De Travelite rolstoel is ideaal voor transport. De rolstoel is eenvoudig in te klappen en is zeer compact. Zo kunt u de rolstoel met alle gemak overal meenemen op reis. De Travelite rolstoel is comfortabel, stabiel en geeft u de maximale mobiliteit. Pluspunten Minpunten      Comfort  Kleine banden  Inklapgemak  Gemakkelijk mee te nemen  Sterk frame  2 jaar garantie  Kant-en-klaar geleverd Producteigenschappen Het in- en uitvouwen De Drive Travelite is gemaakt om in- en uit te klappen. Wanneer u veel op pad gaat met bijvoorbeeld de auto, is de Travelite de perfecte rolstoel om mee te nemen. Doordat hij enorm compact in elkaar te klappen is zal hij erg weinig ruimte in beslag nemen. Armleuningen De armleuningen van de Drive Travelite zijn op zich niet erg speciaal. Deze soort armleuningen worden namelijk op veel verschillende rolstoelen gebruikt. Hierdoor kunt u er van uitgaan dat ze exact doen wat er van ze gevraagd wordt. Rugsteun De Travelite rolstoel geeft u een zeer comfortabele reis. Hij is er namelijk voor gemaakt om voort te duwen door een begeleider. Wanneer u plaatsneemt in de rolstoel kunt u dan ook erg goed tot rust komen. De rugsteun zal u tevens ook erg fijn ondersteuning bieden.         Remmen De rem kan bij ieder wiel geactiveerd worden doordat de begeleider van de rolstoel deze met de voet indrukt. Hierdoor zullen de achterwielen vast komen te staan en kan de rolstoel niet meer voortbewegen. De gebruiker van de rolstoel kan de remmen niet zelf bedienen.  Banden De wielen van de Drive Travelite zijn zeer klein. Zowel het voorwiel als het achterwiel zijn van klein formaat en voorzien van harde banden. Dit maakt de rolstoel gemakkelijk in vervoer, maar u kunt hem als gebruiker niet zelf besturen. Hij is dan ook perfect voor als u een dagje weggaat met familie of vrienden.                     Beensteunen Om de rolstoel comfortabel te maken voor de gebruiker, wordt er gebruik gemaakt van twee beensteunen. Deze zorgen ervoor dat uw benen kunnen rusten. Deze beensteunen kunt u gemakkelijk draaien wanneer u van de rolstoel af wilt gaan. Ook zijn de voetsteunen compact in te klappen. Handvatten De Travelite maakt gebruik van standaard handvatten. Dit wil zeggen dat deze niet versteld kunnen worden, maar wel erg fijn in de hand liggen. Deze handvatten worden namelijk op meerdere rolstoel modellen gebruikt.

€ 148.00

Rollator Drive Medical
Product
 

Drive Sentra XXL

De Sentra XXL rolstoel beschikt over een frame van gehard staal en is voorzien van een kruisframe voor extra stabiliteit. De rolstoel heeft een rugleuning en zitting van hoogwaardig Nylon voor extra zitcomfort. Met de Sentra XXL rolstoel geniet u volledig van mobiele zelfstandigheid.

€ 1990.00

Rollator Drive Medical
Product
 

Drive Sentra XXL

De Sentra XXL rolstoel beschikt over een frame van gehard staal en is voorzien van een kruisframe voor extra stabiliteit. De rolstoel heeft een rugleuning en zitting van hoogwaardig Nylon voor extra zitcomfort. Met de Sentra XXL rolstoel geniet u volledig van mobiele zelfstandigheid.

€ 1990.00

Rollator Drive Medical
Product
 

Drive Multitec

De Multitec rolstoel is voorzien van een speciaal gevormde oppervlaktestructuur, dit zorgt voor een stabiele positionering en optimale drukverdeling. De rolstoel is multifunctioneel en kantelbaar voor een maximaal zitcomfort. De Multitec rolstoel is geschikt voor langdurig zitten en past zich perfect aan de behoefte van de gebruiker. Door de zitting, de rugsteun, de armsteunen en de hoofsteun is de Drive Multitec een van de meest comfortabele rolstoelen die u kunt vinden. Pluspunten Minpunten      Comfort  Hoofdsteun  Sterk frame  Verstelbaar  2 jaar garantie  Kant-en-klaar geleverd Producteigenschappen Het in- en uitvouwen In- en uitvouwen is bij deze rolstoel niet mogelijk. Armleuningen De armleuningen van deze rolstoel zijn zeer gemakkelijk in gebruik. Doordat ze enorm veel steun bieden zijn ze dan ook zeer voordelig voor uw armen. De kussens die deze armleuningen bevatten zijn zachter dan andere armsteunen. Dit maakt ze dan ook enorm comfortabel! Rugsteun Wanneer je op zoek gaat naar een rolstoel met een zeer goede rugsteun, kom je zeer waarschijnlijk uit bij de Drive Multitec. Deze rolstoel is een zeer groot verschil met andere rolstoelen. De rugsteun is namelijk uitgerust met een zacht kussen die tevens ook de houding van de gebruiker aanpast. Hierdoor zit hij niet alleen erg lekker, ook bent u verzekerd van een goede houding, en krijgt u geen last van uw rug als u er een langere tijd in zit.             Remmen De Drive Multitec maakt gebruik van twee verschillende remmen. Allereerst bevindt er zich een rem aan de voorkant van beide achterwielen. Deze rem wordt gebruikt om de rolstoel stil te laten staan wanneer u in- en uitstapt. Daarnaast beschikt de rolstoel ook over remmen aan de handvatten. Hierdoor kan de begeleider van de rolstoel op ieder gewenst moment de rolstoel tot stilstand brengen. Banden Waneer je gaat kijken naar de banden van de Drive Multitec, zult u al snel zien dat deze zeer sterk zijn. Ze zijn dan ook een veelgebruikte soort binnen de verschillende modellen rolstoelen. Dit laat dan ook zien dat het perfecte banden zijn voor een veelvuldig gebruik. Wordt de rolstoel vaak gebruikt? Dan is dit zeker geen probleem voor de sterke banden!                     Beensteunen De beensteunen van de Drive Multitec zijn enorm goed in ondersteunen. Dit komt omdat er niet alleen ondersteuning wordt gegeven middels de voetsteunen, ook geeft hij een zeer goede ondersteuning op uw onderbenen door de extra ondersteuningen. Daarnaast kunt u ze ook nog eens perfect op maat verstellen. Handvatten De Drive Multitec is voorzien van uiterst goede handvatten. Deze zijn ergonomisch gebouwd en liggen dan ook enorm lekker in de hand. Daarnaast zijn de handvatten uitgerust met handremmen. Dit geeft als voordeel dat de begeleider van de rolstoel zeer veel controle en grip heeft. Hierdoor is uw reis in de rolstoel dan ook enorm veilig.

€ 799.00

Rollator Drive Medical
Product
 

Drive Multitec

De Multitec rolstoel is voorzien van een speciaal gevormde oppervlaktestructuur, dit zorgt voor een stabiele positionering en optimale drukverdeling. De rolstoel is multifunctioneel en kantelbaar voor een maximaal zitcomfort. De Multitec rolstoel is geschikt voor langdurig zitten en past zich perfect aan de behoefte van de gebruiker. Door de zitting, de rugsteun, de armsteunen en de hoofsteun is de Drive Multitec een van de meest comfortabele rolstoelen die u kunt vinden. Pluspunten Minpunten      Comfort  Hoofdsteun  Sterk frame  Verstelbaar  2 jaar garantie  Kant-en-klaar geleverd Producteigenschappen Het in- en uitvouwen In- en uitvouwen is bij deze rolstoel niet mogelijk. Armleuningen De armleuningen van deze rolstoel zijn zeer gemakkelijk in gebruik. Doordat ze enorm veel steun bieden zijn ze dan ook zeer voordelig voor uw armen. De kussens die deze armleuningen bevatten zijn zachter dan andere armsteunen. Dit maakt ze dan ook enorm comfortabel! Rugsteun Wanneer je op zoek gaat naar een rolstoel met een zeer goede rugsteun, kom je zeer waarschijnlijk uit bij de Drive Multitec. Deze rolstoel is een zeer groot verschil met andere rolstoelen. De rugsteun is namelijk uitgerust met een zacht kussen die tevens ook de houding van de gebruiker aanpast. Hierdoor zit hij niet alleen erg lekker, ook bent u verzekerd van een goede houding, en krijgt u geen last van uw rug als u er een langere tijd in zit.             Remmen De Drive Multitec maakt gebruik van twee verschillende remmen. Allereerst bevindt er zich een rem aan de voorkant van beide achterwielen. Deze rem wordt gebruikt om de rolstoel stil te laten staan wanneer u in- en uitstapt. Daarnaast beschikt de rolstoel ook over remmen aan de handvatten. Hierdoor kan de begeleider van de rolstoel op ieder gewenst moment de rolstoel tot stilstand brengen. Banden Waneer je gaat kijken naar de banden van de Drive Multitec, zult u al snel zien dat deze zeer sterk zijn. Ze zijn dan ook een veelgebruikte soort binnen de verschillende modellen rolstoelen. Dit laat dan ook zien dat het perfecte banden zijn voor een veelvuldig gebruik. Wordt de rolstoel vaak gebruikt? Dan is dit zeker geen probleem voor de sterke banden!                     Beensteunen De beensteunen van de Drive Multitec zijn enorm goed in ondersteunen. Dit komt omdat er niet alleen ondersteuning wordt gegeven middels de voetsteunen, ook geeft hij een zeer goede ondersteuning op uw onderbenen door de extra ondersteuningen. Daarnaast kunt u ze ook nog eens perfect op maat verstellen. Handvatten De Drive Multitec is voorzien van uiterst goede handvatten. Deze zijn ergonomisch gebouwd en liggen dan ook enorm lekker in de hand. Daarnaast zijn de handvatten uitgerust met handremmen. Dit geeft als voordeel dat de begeleider van de rolstoel zeer veel controle en grip heeft. Hierdoor is uw reis in de rolstoel dan ook enorm veilig.

€ 799.00

Rollator Drive Medical
Product
 

Drive Multitec

De Multitec rolstoel is voorzien van een speciaal gevormde oppervlaktestructuur, dit zorgt voor een stabiele positionering en optimale drukverdeling. De rolstoel is multifunctioneel en kantelbaar voor een maximaal zitcomfort. De Multitec rolstoel is geschikt voor langdurig zitten en past zich perfect aan de behoefte van de gebruiker. Door de zitting, de rugsteun, de armsteunen en de hoofsteun is de Drive Multitec een van de meest comfortabele rolstoelen die u kunt vinden. Pluspunten Minpunten      Comfort  Hoofdsteun  Sterk frame  Verstelbaar  2 jaar garantie  Kant-en-klaar geleverd Producteigenschappen Het in- en uitvouwen In- en uitvouwen is bij deze rolstoel niet mogelijk. Armleuningen De armleuningen van deze rolstoel zijn zeer gemakkelijk in gebruik. Doordat ze enorm veel steun bieden zijn ze dan ook zeer voordelig voor uw armen. De kussens die deze armleuningen bevatten zijn zachter dan andere armsteunen. Dit maakt ze dan ook enorm comfortabel! Rugsteun Wanneer je op zoek gaat naar een rolstoel met een zeer goede rugsteun, kom je zeer waarschijnlijk uit bij de Drive Multitec. Deze rolstoel is een zeer groot verschil met andere rolstoelen. De rugsteun is namelijk uitgerust met een zacht kussen die tevens ook de houding van de gebruiker aanpast. Hierdoor zit hij niet alleen erg lekker, ook bent u verzekerd van een goede houding, en krijgt u geen last van uw rug als u er een langere tijd in zit.             Remmen De Drive Multitec maakt gebruik van twee verschillende remmen. Allereerst bevindt er zich een rem aan de voorkant van beide achterwielen. Deze rem wordt gebruikt om de rolstoel stil te laten staan wanneer u in- en uitstapt. Daarnaast beschikt de rolstoel ook over remmen aan de handvatten. Hierdoor kan de begeleider van de rolstoel op ieder gewenst moment de rolstoel tot stilstand brengen. Banden Waneer je gaat kijken naar de banden van de Drive Multitec, zult u al snel zien dat deze zeer sterk zijn. Ze zijn dan ook een veelgebruikte soort binnen de verschillende modellen rolstoelen. Dit laat dan ook zien dat het perfecte banden zijn voor een veelvuldig gebruik. Wordt de rolstoel vaak gebruikt? Dan is dit zeker geen probleem voor de sterke banden!                     Beensteunen De beensteunen van de Drive Multitec zijn enorm goed in ondersteunen. Dit komt omdat er niet alleen ondersteuning wordt gegeven middels de voetsteunen, ook geeft hij een zeer goede ondersteuning op uw onderbenen door de extra ondersteuningen. Daarnaast kunt u ze ook nog eens perfect op maat verstellen. Handvatten De Drive Multitec is voorzien van uiterst goede handvatten. Deze zijn ergonomisch gebouwd en liggen dan ook enorm lekker in de hand. Daarnaast zijn de handvatten uitgerust met handremmen. Dit geeft als voordeel dat de begeleider van de rolstoel zeer veel controle en grip heeft. Hierdoor is uw reis in de rolstoel dan ook enorm veilig.

€ 799.00

Rollator Drive Medical
Product
 

Drive Rotec XL

De Rotec XL rolstoel is een solide stalen rolstoel met een verstevigd frame. De rolstoel bevat veel verschillende verstelmogelijkheden, zo is de rolstoel geheel naar uw wensen aan te passen. De Rotec XL rolstoel is leverbaar in drie verschillende breedte maten: 51, 56 en 61 cm.

€ 398.99

Rollator Drive Medical
Product
 

Drive Rotec XL

De Rotec XL rolstoel is een solide stalen rolstoel met een verstevigd frame. De rolstoel bevat veel verschillende verstelmogelijkheden, zo is de rolstoel geheel naar uw wensen aan te passen. De Rotec XL rolstoel is leverbaar in drie verschillende breedte maten: 51, 56 en 61 cm.

€ 398.99

Rollator Drive Medical
Product
 

Drive Rotec XL

De Rotec XL rolstoel is een solide stalen rolstoel met een verstevigd frame. De rolstoel bevat veel verschillende verstelmogelijkheden, zo is de rolstoel geheel naar uw wensen aan te passen. De Rotec XL rolstoel is leverbaar in drie verschillende breedte maten: 51, 56 en 61 cm.

€ 398.99

Rollator Drive Medical
Product
 

Drive Rotec

De Rotec rolstoel is een stevige stalen rolstoel met vele mogelijkheden. Zo kunt u de rolstoel afstellen naar uw wensen. De rug- en zitleuning zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Dit maakt de Rotec rolstoel erg comfortabel en gemakkelijk schoon te maken. Ook kunt u extra producten bijbestelen zoals een rolstoelkussen, rolstoelnetje, stokhouder, etc. Pluspunten Minpunten      Comfort  Zware rolstoel  Inklapgemak  Stevige remmen  Sterke banden  2 jaar garantie  Kant-en-klaar geleverd Producteigenschappen Het in- en uitvouwen De Drive Rotec is een zwaardere rolstoel. Hierdoor kan het opbergen moeilijker zijn. Dit maakt het echter niet moeilijker om de rolstoel in te klappen. wanneer u de zitting omhoog vouwt, zal de rolstoel namelijk erg gemakkelijk inkappen. Wanneer u bijvoorbeeld een dagje weggaat kunt u de rolstoel dan ook compact meenemen. Armleuningen De armleuningen van de Drive Rotec zijn zoals je ze van een rolstoel verwacht, sterk maar comfortabel. De armleuningen die de Drive Rotec gebruikt zijn dan ook erg populair bij rolstoelen in het algemeen. Hierdoor weet u dan ook zeker dat de armleuningen goed zijn. Rugsteun De rugsteun van de Drive Rotec is erg stevig. Dit zal er voor zorgen dat de gebruiker van de rolstoel een erg comfortabele reis zal maken. Wanneer u bijvoorbeeld een dagje weg gaat, weet u zeker dat u tot rust kunt komen in de rolstoel. Daarnaast zorgt de rugsteun er ook voor dat u een juiste houding aan kunt nemen.                Remmen De rolstoel is leverbaar met een normale handrem, die op veel verschillende modellen rolstoelen wordt gebruikt. Daarnaast kunt u ook voor de duurdere versie kiezen, genaamd de trommelrem. Deze rem zit aan de binnenkant van het wiel en wordt op dezelfde manier geactiveerd. Echter is de trommelrem minder belastend voor het wiel waardoor het de investering zeker waard is. Banden De Drive Rotec is voorzien van stevige banden. Er zit een goed profiel op waardoor hij ook op minder goede paden uit de voeten kan. Dit is zowel voor de gebruiker als voor de begeleider van de rolstoel erg fijn. Het comfort zal dan ook op deze slechtere paden erg hoog zijn.                         Beensteunen De beensteunen van de Drive Rotec zijn gemakkelijk te verstellen met hendels. Wanneer u deze naar boven trekt, zal de beensteun verplaatst kunnen worden. Hierdoor kunt u gemakkelijk de rolstoel verlaten. Daarnaast zal dankzij de beensteunen uw comfort enorm verhoogd worden. Handvatten De handvatten van de Drive Rotex kunt u helaas niet verstellen. Het handvat beschikt wel over een veelgebruikt materiaal en grip. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de handvatten zijn zoals u van ze verwacht.

€ 199.00

Rollator Drive Medical
Product
 

Drive Rotec

De Rotec rolstoel is een stevige stalen rolstoel met vele mogelijkheden. Zo kunt u de rolstoel afstellen naar uw wensen. De rug- en zitleuning zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Dit maakt de Rotec rolstoel erg comfortabel en gemakkelijk schoon te maken. Ook kunt u extra producten bijbestelen zoals een rolstoelkussen, rolstoelnetje, stokhouder, etc. Pluspunten Minpunten      Comfort  Zware rolstoel  Inklapgemak  Stevige remmen  Sterke banden  2 jaar garantie  Kant-en-klaar geleverd Producteigenschappen Het in- en uitvouwen De Drive Rotec is een zwaardere rolstoel. Hierdoor kan het opbergen moeilijker zijn. Dit maakt het echter niet moeilijker om de rolstoel in te klappen. wanneer u de zitting omhoog vouwt, zal de rolstoel namelijk erg gemakkelijk inkappen. Wanneer u bijvoorbeeld een dagje weggaat kunt u de rolstoel dan ook compact meenemen. Armleuningen De armleuningen van de Drive Rotec zijn zoals je ze van een rolstoel verwacht, sterk maar comfortabel. De armleuningen die de Drive Rotec gebruikt zijn dan ook erg populair bij rolstoelen in het algemeen. Hierdoor weet u dan ook zeker dat de armleuningen goed zijn. Rugsteun De rugsteun van de Drive Rotec is erg stevig. Dit zal er voor zorgen dat de gebruiker van de rolstoel een erg comfortabele reis zal maken. Wanneer u bijvoorbeeld een dagje weg gaat, weet u zeker dat u tot rust kunt komen in de rolstoel. Daarnaast zorgt de rugsteun er ook voor dat u een juiste houding aan kunt nemen.                Remmen De rolstoel is leverbaar met een normale handrem, die op veel verschillende modellen rolstoelen wordt gebruikt. Daarnaast kunt u ook voor de duurdere versie kiezen, genaamd de trommelrem. Deze rem zit aan de binnenkant van het wiel en wordt op dezelfde manier geactiveerd. Echter is de trommelrem minder belastend voor het wiel waardoor het de investering zeker waard is. Banden De Drive Rotec is voorzien van stevige banden. Er zit een goed profiel op waardoor hij ook op minder goede paden uit de voeten kan. Dit is zowel voor de gebruiker als voor de begeleider van de rolstoel erg fijn. Het comfort zal dan ook op deze slechtere paden erg hoog zijn.                         Beensteunen De beensteunen van de Drive Rotec zijn gemakkelijk te verstellen met hendels. Wanneer u deze naar boven trekt, zal de beensteun verplaatst kunnen worden. Hierdoor kunt u gemakkelijk de rolstoel verlaten. Daarnaast zal dankzij de beensteunen uw comfort enorm verhoogd worden. Handvatten De handvatten van de Drive Rotex kunt u helaas niet verstellen. Het handvat beschikt wel over een veelgebruikt materiaal en grip. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de handvatten zijn zoals u van ze verwacht.

€ 199.00

Rollator Drive Medical
Product