MPB universele Zuurstoffleshouder

Deze universele zuurstoffleshouder van het Duitse merk MPB kan worden gemonteerd op alle rollators met ronde buizen. Hij is makkelijk met een kruisschroevendraaier op de rollator te zetten.

€ 121.55

Rollator MPB
Product
 

MPB universele Infuushouder

Deze universele Infuushouder van het Duitse merk MPB is te monteren op alle rollators met een ronde stang bij de handvatten. Hij heeft een handige draaiknop om hem gemakkelijk te monteren.

€ 121.55

Rollator MPB
Product
 

Dienblad met frame voor Premis Delta

Maak uw Premis Delta rollator compleet met een dienblad. D.m.v. het frame kan er een dienblad op de Delta rollators worden gezet. Het dienblad is erg handig om eten of drinken op te vervoeren. Dit dienblad is geschikt voor de Delta premis en Delta Premis met drukrem.

€ 49.95

Rollator Premis
Product
 

Roma Medical Sleeprollator voor volwassen

De sleeprollator voor volwassen van Roma Medical is een simpele maar handzame rollator. De sleeprollator is door zijn afmeting perfect voor volwassen. Hij kan eenvoudig worden opgevouwen wanneer hij niet gebruikt wordt. Door de wielen aan de voorkant heeft alleen de achterkant te worden opgetild tijdens het lopen. Producteigenschappen Het frame is van verchroomd staal waardoor hij erg stevig is. De doppen op de achterpoten zijn gemaakt van non-slip rubber waardoor hij meteen remt als deze op de grond worden neergezet. De wielen zijn gemaakt van polyurethaan en zijn geheel massief, waardoor ze lang meegaan.

€ 309.95

Rollator Roma Medical Sleeprollator voor volwassen
Product
 

Human Care Carla

De Human Care Carla is een rollator waar mee u zult opvallen. Hij heeft een heel eigen design en modern uiterlijk. De Carla kan maar liefst een gewicht van 160 kg aan. Door zijn aluminium frame en grote wielen zorgt hij voor veel stabiliteit en veiligheid tijdens het rijden. Producteigenschappen Deze mooie rollator van Human Care kan in de breedte worden dichtgeklapt. zodat hij kan worden weggezet en worden getransporteerd. De duwhandvatten kunnen trapsgewijs op de juiste hoogte worden gezet. Met zijn grote sterken banden is elk terrein geen probleem voor hem. De Carla is afgewerkt met ronde hoeken in het frame zodat hij geen beschadigingen aan meubelleer kan aanrichten.

€ 339.95

Rollator Human Care
Product
 

Human Care Carla

De Human Care Carla is een rollator waarmee u zult opvallen. Hij heeft een heel eigen design en modern uiterlijk. De Carla kan maar liefst een gewicht van 160 kg aan. Door zijn aluminium frame en grote wielen zorgt hij voor veel stabiliteit en veiligheid tijdens het rijden. Producteigenschappen Deze mooie rollator van Human Care kan in de breedte worden dichtgeklapt, zodat hij kan worden weggezet en worden getransporteerd. De duwhandvatten kunnen trapsgewijs op de juiste hoogte worden gezet. Met zijn grote sterke banden is geen terrein een probleem voor hem. De Carla is afgewerkt met ronde hoeken in het frame zodat hij geen beschadigingen aan meubelleer kan aanrichten.

€ 339.95

Rollator Human Care
Product
 

Human Care Solo

De Human Care solo rollator heeft een modern design uiterlijk en is een echte licht gewicht rollator. De Solo heeft een uniek ophang constructie dat ervoor zorgt dat hij op zowel ruig als vlakken ondergrond stabiel blijft. Producteigenschappen Bij deze solo rollator lopen de remkabels voor het frame heen. Met de handremmen kunt u gemakkelijk remmen en hem op parkeerstand zetten. De Solo is ook een ideale binnen rollator zijn zijn compactheid en gewicht. Hij heeft een zacht zitje en kan eenvoudig worden dichtgeklapt om mee op reis te nemen of op te brengen. Hij heeft 4 harde slijtvaste wielen.

€ 225.78

Rollator Human Care
Product
 

Human Care Fellow Supreme

de Human Care Fellow Supreme van het merk Human Care is een mooie design rollator. Producteigenschappen Voor het bedienen van de remmen is zeer weinig kracht nodig. Dit komt door het speciaal ontworpen soft remsysteem. Mensen met verminderde knijpkracht in de handen kunnen hierdoor toch eenvoudig gebruik maken van een rollator. De rollator is zo ontworpen dat tijdens gebruik het zwaartepunt heel centraal ligt. Hierdoor is hij heel stabiel en makkelijk bestuurbaar. Het inklappen gaat heel eenvoudig en kan zelfs met 1 hand worden gedaan. De wielen zijn semi massief en slijtvast.

€ 350.00

Rollator Human Care
Product
 

Human Care Fellow Classic

De Fellow Classic wide van het merk Human Care is een eenvoudige maar praktische rollator voor zowel binnen- als buiten gebruik. Met zijn 8,7 kg is het een echte lichtgewicht rollator en verkrijgbaar in verschillende modellen. Vooral de handvatten en de stand van de hendels maken de Fellow Classic Standaard speciaal. Producteigenschappen De handvatten zijn uitgerust met een soft rem systeem. Hierdoor is er heel weinig kracht nodig om de remhendels te bedienen. Dit is speciaal ontwikkeld voor mensen met verminderde knijpkracht in de hand. De rollator is ook heel eenvoudig zonder veel kracht dicht te klappen.

€ 600.99

Rollator Human Care
Product
 

Human Care Fellow Classic

De Fellow Classic High van het merk Human Care is een eenvoudige maar praktisch rollator voor zowel binnen als buiten gebruik. Met zijn 8,1 kg is het een echte lichtgewicht rollator en verkrijgbaar in verschillende modellen. Vooral de handvatten en de stand van de hendels maken de Fellow Classic Standaard speciaal. Producteigenschappen De handvatten zijn uitgerust met een soft rem systeem. Hierdoor is er heel weinig kracht nodig om de remhendels te bedienen. Dit is speciaal ontwikkeld voor mensen met verminderde knijpkracht in de hand. De rollator is ook heel eenvoudig zonder veel kracht dicht te klappen. De hendels en handvatten zijn speciaal ontwikkeld zodat u niet achter de rollator loopt maar er meer in. Hierdoor heeft u meer balans en ondersteuning tijdens het lopen. De wielen zijn semi massief en slijtvast.

€ 600.99

Rollator Human Care
Product
 

Human Care Fellow Classic

De Fellow Classic Low van het merk Human Care is een eenvoudige maar praktische rollator voor zowel binnen- als buiten gebruik. Met zijn 8 kg is het een echte lichtgewicht rollator en verkrijgbaar in verschillende modellen. Vooral de handvatten en de stand van de hendels maken de Fellow Classic Standaard speciaal. Producteigenschappen De handvatten zijn uitgerust met een soft rem systeem. Hierdoor is er heel weinig kracht nodig om de remhendels te bedienen. Dit is speciaal ontwikkeld voor mensen met verminderde knijpkracht in de hand. De rollator is ook heel eenvoudig zonder veel kracht dicht te klappen. De hendels en handvatten zijn speciaal ontwikkeld zodat u niet achter de rollator loopt maar er meer in. Hierdoor heeft u meer balans en ondersteuning tijdens het lopen. De wielen zijn semi massief en slijtvast.

€ 600.99

Rollator Human Care
Product
 

Human Care Fellow Classic

De Fellow Classic Standaard van het merk Human Care is een eenvoudige maar praktische rollator voor zowel binnen- als buiten gebruik. Met zijn 8 kg is het een echte lichtgewicht rollator en verkrijgbaar in verschillende modellen. Vooral de handvatten en de stand van de hendels maken de Fellow Classic Standaard speciaal. Producteigenschappen De handvatten zijn uitgerust met een soft remsysteem. Hierdoor is er heel weinig kracht nodig om de remhendels te bedienen. Dit is speciaal ontwikkeld voor mensen met verminderde knijpkracht in de hand. De rollator is ook heel eenvoudig zonder veel kracht dicht te klappen. De hendels en handvatten zijn speciaal ontwikkeld zodat u niet achter de rollator loopt maar er meer in. Hierdoor heeft u meer balans en ondersteuning tijdens het lopen. De wielen zijn semi massief en slijtvast.

€ 359.70

Rollator Human Care
Product
 

RMA Delta

RMA Delta driewiel rollator in de kleur chroom is van het merk Roma Medical. Hij kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en heeft handremmen. Standaard krijgt u bij de RMA Delta een zwarte vinyl tas meegeleverd, om uw rollator makkelijk te vervoeren en op te bergen. Producteigenschappen De RMA Delta is uitgerust met twee handremmen. Hiervan lopen de kabels over het frame heen. De handremmen hebben een remstand zodat bij stilstand de rollator niet weg kan rollen. Het frame is gemaakt van verchroomd staal en is erg sterk. De handvatten op de rollator zijn ergonomisch gevormd en kunnen gemakkelijk in hoogte worden versteld. Hij kan ook ingeklapt worden om te transporteren of op te bergen. De wielen zijn gemaakt van PU en zijn 20 cm groot. Deze sterke wielen zijn slijtvast. Standaard opties 1 jaar garantie. Afneembare tas

€ 185.95

Rollator Roma Medical Delta
Product
 

Roma Medical Sleeprollator voor kinderen

De sleeprollator voor kinderen van Roma Medical is een eenvoudige maar sterke rollator. Hij is speciaal ontwikkeld voor kinderen. Door de twee poten aan de achterkant kan de rollator heel gemakkelijk gecontroleerd gebruikt worden. Door de twee wielen hoeft alleen de achterkant opgetild te worden om te bewegen. Producteigenschappen De sleeprollator voor kinderen heeft een frame van verchroomd staal en staat erg stevig op de grond. De rollator heeft een kleine draaicirkel door zijn poten aan de achterkant. Het remmen wordt gedaan door de achterpoten met non-slip rubber op de grond te zetten. De wielen zijn gemaakt van polyurethaan en zijn geheel massief waardoor ze lang meegaan.

€ 225.00

Rollator Roma Medical Sleeprollator voor kinderen
Product
 

RMA Delta met drukrem

De Delta rollator met drukrem in de kleur chroom is een lichte driewiel rollator. Hij kan makkelijk ingevouwen worden om hem op te bergen of mee te nemen. Hij heeft een eenvoudig ontwerp en is erg makkelijk in gebruik. Producteigenschappen De Delta rollator met drukrem is ontwikkeld om eenvoudig te zijn in gebruik. Hij heeft een verchroomd stalen frame, waardoor hij erg sterk is. Omdat het een driewiel rollator is is hij erg wandbaar en heeft hij een kleinere draaicirkel dan andere rollators. U remt eenvoudig door een benedenwaartse druk op de handvatten te geven. De achterpoten raken dan de grond waardoor de rollator remt. De ergonomisch gevormde handvatten zorgen voor een uitstekend grip. De handvatten kunnen hoogte worden versteld. De Delta rollator met drukrem heeft polyurethaan banden welke geheel massief zijn en 20 cm groot. Standaard opties Standaard 1 jaar garantie. Mand/netje

€ 179.95

Rollator Roma Medical Delta met drukrem
Product
 

Premis Delta met drukrem

De Premis Delta met drukrem in de kleur Chroom. Deze driewiel rollator kan buiten en binnen gebruikt worden. Producteigenschappen De Premis Delta met drukrem heeft een sterk frame en de kabels lopen over het frame heen. Hij heeft twee handremmen welke een loop- en parkeerrem functie hebben. De handvatten zijn ergonomisch gevormd en eenvoudige in hoogte te verstellen De driewiel rollator kan gemakkelijk dicht gevouwen worden. Hierdoor is hij makkelijk mee te nemen in de trein of auto. De Premis Delta heeft drie stevige, massieve PU wielen. Standaard opties 1 jaar garantie.

€ 135.94

Rollator Premis Delta met drukrem
Product
 

Premis Delta

De Premis Delta in de kleur Chroom. Deze driewiel rollator kan buiten en binnen gebruikt worden. Producteigenschappen De Premis Delta heeft een sterk frame en de kabels lopen over het frame heen. Hij heeft twee handremmen welke een loop- en parkeerrem functie hebben. De handvatten zijn ergonomisch gevormd en eenvoudige in hoogte te verstellen De driewiel rollator kan gemakkelijk dicht gevouwen worden. Hierdoor is hij makkelijk mee te nemen in de trein of auto. De Premis Delta heeft drie stevige, massieve PU wielen. Standaard opties 1 jaar garantie.

€ 124.95

Rollator Premis Delta
Product
 

Schulte Delta rollator

De Schulte Delta driewiel rollator komt in een chromen uitvoering. Hij is geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Hij heeft een klassiek en eenvoudig design. Producteigenschappen De Schulte Delta rollator is erg licht met zijn gewicht van 6 kg. Hij bezit twee handremmen, welke twee functies hebben: handrem en parkeerrem. Hierdoor kunt u hem veilig weg zetten zonder de angst dat hij wegrolt. De kabels zijn over het frame weggewerkt. De ergonomisch gevormde handvatten van de Schulte Delta kunnen gemakkelijk in hoogte worden versteld. Hij is in te klappen wanneer u hem wil wegzetten of transporteren. De Schulte Delta rollator heeft 20 cm grote massieve wielen, hierdoor heeft hij optimale grip, zowel buiten- als binnenshuis. Standaard opties 1 jaar garantie

€ 125.40

Rollator Schulte BV Delta rollator
Product
 

Handicare Infuushouder

De infuushouder is gemaakt om uw infuus goed op zijn plek te houden. De houder wordt d.m.v. een beugel vastgemaakt op de Gemino. Het erop en eraf halen gaat heel eenvoudig.

€ 89.96

Rollator Handicare
Product