Völkl Ski Racetiger Sc Vmotion 11 Gw Geel Zwart Maten 165cm, 170cm

De nieuwe Racetiger SC met tip rocker is gebouwd voor supersnelle en behendige bochten en biedt toch veel comfort. Deze indrukwekkende combinatie is mogelijk dankzij de integratie van 3D.Glass Powered by Steel en nieuwe sidecuts met bijpassende flex- en tipgeometrie, aangevuld met de UVO 3D. De UVO zorgt voor een significante trillingsdemping van de ski. De 3D.Glass-constructie heeft glasvezellagen die driedimensionaal over de ski lopen in plaats van de gebruikelijke horizontale banen. Dit zorgt voor meer pop en een scherpe randverandering en grip. De vMotion3-binding met GripWalk-optie zorgt ervoor dat de volledige kracht wordt overgedragen van de boot naar de ski.

€ 729.95

Outdoor Skiën en snowboarden Ski apos s
Product
 

Atomic Ski Bent Chetler 100 Warden Mnc11Dt Blauw Maat 172cm

Maak kennis met het meest veelzijdige lid van de Bent Chetler-familie - de Atomic Bent Chetler 100, een all-mountain ski met een honger naar verse sneeuw en ongerept terrein. Maat voor maximale veelzijdigheid, de 100 mm-ondervoet ski is comfortabel op het zachte of het harde en levert ongelooflijk plezier ongeacht de omstandigheden. Het heeft een maximale float voor zijn grootte door de extra 10% van het oppervlak in de punt en staart, met minder doorbuiging en meer controle in ruwe sneeuw. Een lichte Woodcore van top tot staart houdt het gewicht laag, terwijl de volledige zijwand een gecontroleerde krachtoverbrenging en uitstekende randgrip biedt. Voor de avontuurlijke skiër die weet dat niet elke dag een poederdag is, is de Bent Chetler 100 een ski die je beide consequent indrukwekkende prestaties levert in verschillende omstandigheden, terwijl hij een verborgen vuistslag voor de beste dagen van het jaar inpakt.

€ 699.95

Outdoor Skiën en snowboarden Ski apos s
Product
 

Völkl Ski Deacon 75 Vmotion 11 Gw Zwart Maten 161cm, 168cm, 175cm

Het revolutionaire Deacon-concept is nu ook beschikbaar in dit nieuwe model met 75 mm onder de voet. Het wordt geleverd met een volledige zijwand en houten kern, Powered by Steel en een GripWalk-compatibele vMotion3-binding. De nieuwe Deacon 75 is gebouwd voor alle situaties op harde hellingen. De XTD tip & tail rockerconstructie maakt een snelle wissel mogelijk tussen lange of korte bochten, tussen volledige druk op de rand of eenvoudig carven.

€ 629.95

Outdoor Skiën en snowboarden Ski apos s
Product
 

Blizzard Ski Brahma 82 Squire 11 TCX Demo 90MM Grijs Maat 180cm

Veelzijdigheid, snelheid, kantengrip en nauwkeurigheid, de Brahma 82 van Blizzard is de all-mountain ski voor stevige sneeuwcondities. Een veelzijdige all-mountain sidecut en een kleiner rocker profiel zorgen dat dit model makkelijk te skien is, terwijl de bewezen Carbon Flipcore Technology voor een soepele ride en grip op harde sneeuw zorgt.

€ 699.95

Outdoor Skiën en snowboarden Ski apos s
Product
 

Blizzard Ski Quattro 8.4 TI Xcell 12 Demo Zwart Limoen Groen Maat 167cm

Blizzard Quattro vertegenwoordigt 's werelds meest technologisch geavanceerde verzameling hoogwaardige ski's die speciaal zijn ontworpen om de perfecte bocht te maken. In de nooit eindigende zoektocht om de carving-ervaring te verbeteren.

€ 399.98

Outdoor Skiën en snowboarden Ski apos s
Product
 

Atomic Ski Cloud 11 Ft 10 Gw voor dames Wit Zwart Maten 154cm, 161cm

Het ultieme plezier is om de hellingen in lange, snelle bochten af te dalen- geen slippen, geen lawaai, alleen de skipiste en jij. Als dat jouw stijl is, dan is Cloud 11 iets voor jou. Met zijn slanke witte uiterlijk, kracht, topprestaties en Light Woodcore-houtkern, is het een van onze populairste track-skimodellen in de line-up. Bovendien is het voorzien van Atomic Servotec Light-technologie voor verhoogde stabiliteit - en nog soepeler glijden.

€ 549.95

Outdoor Skiën en snowboarden Ski apos s
Product
 

Rossignol Ski Hero Elite Plus Ti Nx12 Konect Dual Rood Zwart Maten 160cm, 167cm

Ontworpen voor gepassioneerde racefans, de gloednieuwe HERO ELITE PLUS + Ti is krachtig, nauwkeurig en perfect uitgebalanceerd, combineert raceniveau-technologie met verbeterd comfort op het parcours. De geheel nieuwe Line Control-technologie ontmoet een bredere 78 mm taillebreedte en GS-geïnspireerde sidecut voor optimaal comfort, precisie en balans. LCT elimineert contra-flexing voor maximale stabiliteit en geoptimaliseerd traject door de bocht voor totale controle over uw lijn.

€ 524.97

Outdoor Skiën en snowboarden Ski apos s
Product
 

Atomic Ski Redster G9 X12 Tl Gw Rood Maat 177cm

Atomic Redster G9 is de supercharged sportwagen van ons Redster-assortiment. Het is gemaakt voor de piste, maar zit vol met door World Cup goedgekeurde racetechnologie. Zoals Servotec. In principe stuurbekrachtiging voor uw ski's, een voorgespannen Servotec-stang en elastomeer helpt de ski bij alle snelheden te sturen. Wendbaarder in bochten, stabieler op rechte stukken. Het dikkere, sterkere Ultra Titanium Powered-laminaat - voorheen alleen beschikbaar voor FIS-ski's - loopt van zijwand naar zijwand voor meer stabiliteit, torsiestijfheid en randgrip. Deze twee functies combineren voor nauwkeurige controle en stabiliteit die u nodig hebt, of u nu uw voet op de racebaan houdt of grote, lange bochten maakt tijdens het skiën op de piste.

€ 629.97

Outdoor Skiën en snowboarden Ski apos s
Product
 

Rossignol Ski React R6 Compact Xpress 11 Gw Grijs Rood Maten 170cm, 177cm

De nieuwe React R6 Compact is gebouwd voor gevorderde tot gemiddelde skiërs en biedt de magie van moeiteloos on-trail carving. Nieuwe Flex TIp-technologie zorgt voor gemakkelijke versnelling in en uit bochten, waardoor je in een zone bent met een onmiddellijk ritme om de ene perfecte bocht na de andere te maken. De met koolstof versterkte, volledige zijwandconstructie zorgt voor een sterke randgrip en rebound om je flow te vinden.

€ 321.97

Outdoor Skiën en snowboarden Ski apos s
Product
 

Elan Ski Ripstick 88 Rnt Els 11.0 Shift Gw voor heren Blauw Groen Maten 165cm, 172cm, 178cm

Als een echte all-mountain ski, is de volledig opnieuw ontworpen Ripstick 88 de ontbrekende schakel tussen on- en off-piste en richt zich op de behoeften van skiërs die een soepele maar toch vergevingsgezinde rit verkiezen. Het overnemen van de technische stamboom van bredere Ripsticks, het is zowel zelfverzekerd off-piste als op groomers.

€ 454.97

Outdoor Skiën en snowboarden Ski apos s
Product
 

Fischer Ski My Turn 68 Slr My Rs9 Slr Zwart Grijs Maten 150cm, 155cm, 160cm

De sportieve soepelheid zorgt ervoor dat deze ski opvalt. Parallel hieraan geeft het u een hoge stabiliteit en comfortabel skiën door eenvoudige afslaggeleiding - dankzij de combinatie van Sandwich Sidewall Construction en Air Tec. In de nieuwe My Turn-outfit is het opvallend om te zien en geeft je pure vreugde bij elke gebruik.

€ 314.97

Outdoor Skiën en snowboarden Ski apos s
Product
 

Rossignol Ski Hero Elite Lt Ti Nx 12 Konect Dual Rood Zwart Maten 172cm, 177cm

De Hero Elite TI is gebouwd voor gepassioneerde racefans en is een GS-geïnspireerde raceski op vol gas die is ontworpen voor technische skiërs op de trail. De in de race bewezen Line Control Technology (LCT) vormt een aanvulling op een smallere heupbreedte van 71 mm en lange bochten voor optimale snelheid, precisie en kracht van rand tot rand. LCT elimineert contra-flexing voor maximale stabiliteit en geoptimaliseerd traject door de bocht voor totale controle over uw lijn.

€ 524.97

Outdoor Skiën en snowboarden Ski apos s
Product
 

K2 Ski Konic 78 M3 10 Compact Quickclik Zwart Geel Maat 163cm

Naarmate je vaardigheden toenemen als een skiër, moet ook je uitrusting keuze. De Konic 78 maakt gebruik van K2's Konic-technologie voor een stabiele en manoeuvreerbare all-mountain ski die buitengewoon goed presteert op hobbels, ruwe bomen en bomen over het hele resort. We hebben de Konic 78 gecombineerd met de Marker M3 10-binding voor een kant-en-klare ski-oplossing om je sneller op de heuvel te krijgen om je geavanceerde techniek te verfijnen.

€ 328.97

Outdoor Skiën en snowboarden Ski apos s
Product
 

Fischer Ski Rc4 The Curv Ti Ar Rc4 Z11 Pr Rood Zwart Maat 171cm

Met zijn koolstofversterkte houten kern - Air Carbon TI-technologie - ligt deze ski perfect en rustig in elke bocht. En het toch nog steeds zo extreem is dankzij Triple Radius. Geen stress is te hoog, de Curv TI blijft op koers. Free Milled Titanium onderstreept de uitgebalanceerde prestaties.

€ 419.97

Outdoor Skiën en snowboarden Ski apos s
Product
 

Fischer Ski Rc4 Superior Pro Racetrack Rc4 Z12 Pr Zwart Maten 160cm, 165cm

Fischer Sports GmbH is de wereldleider op het gebied van nordic skiën en een van 's werelds toonaangevende merken op het gebied van alpineskiën, bekend om innovatie en geavanceerde technologie. De visie van Fischer is het favoriete merk van de wintersporter te zijn door uitstekende producten, gemaakt voor eeuwige momenten en nieuwe niveaus van individuele prestaties.

€ 454.97

Outdoor Skiën en snowboarden Ski apos s
Product
 

Rossignol Ski Hero Elite Mt Ti Nx 12 Konect Rood Wit Maat 167cm

Rossignol biedt het hele jaar door een breed scala aan uitrusting en een collectie voor skiërs en snowboarders. Ontdek nu onze onze alpine en nordic ski's.

€ 468.97

Outdoor Skiën en snowboarden Ski apos s
Product
 

Head Ski Wc Rebels I.Gsr Pr 11 Brake 78 Wit Geel Maat 165cm

De World Cup Rebels i.GSR is de perfecte raceski voor iedere dag. Gebruik hem om die precieze giant slalom-bochten mee te oefenen op de strakke piste. De lage trillingen en de stabiliteit van deze ski helpen je je ervaren skills te benadrukken. Je voelt de verbetering bij iedere precieze bocht. En dankzij het gebruiksgemak bespaar je kracht en energie.

€ 419.97

Outdoor Skiën en snowboarden Ski apos s
Product
 

Elan Ski Wingman 78C El 10.0 Gw voor heren Zwart Geel Maat 168cm

De Wingman 78 C maakt gebruik van onze Power shell-constructie, Power Woodcore en is uitgerust met een enkele laag koolstof om het gewicht te verminderen en veelzijdigheid toe te voegen voor prestaties in alle bergen. De Amphibio Truline-technologie voedt de perfecte balans tussen kracht en gemak, waardoor de Wingman 78 C de toegangspoort tot perfecte bochten en altijd goede tijden is.

€ 349.97

Outdoor Skiën en snowboarden Ski apos s
Product