Suunto Hoogtemeter Core Alu Pure White Wit

Essentiƫle buitensportfunctionaliteiten in een stijlvolle witte metalen kast met een witte elastomeer band. Ieder groots avontuur komt vanuit het hart. Een aandrang om nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe avonturen te beleven. Jouw passie is Suunto's inspiratie. De Suunto Core is het essentiƫle buitensporthorloge met een pioniersgeest, ontworpen om de ontdekkingsreiziger in je te stimuleren. De hoogtemeter registreert hoogte tot 9000 meter, en is ideaal voor alle activiteiten waarbij het van belang is de hoogte en de daal- en stijgsnelheid te weten. Het logboek houdt onder meer de afgelegde hogotemeters bij, de tijdsduur van het dalen en stijgen en de gemiddelde daal- en stijgsnelheid. De automatische barometer/hoogtemetermodus toont afhankelijk van de activiteit de hoogte of de luchdruk. De barometerfunctie is een handig gereedschap om het weer in de gaten te houden, ook dankzij de weertrendindicator. Het elektronisch kompas toont de windstreken, en dankzij de declinatiecorrectie ook het verschil tussen het ware noorden en het magnetisch noorden. Daarnaast is het mogelijk een kompaspeiling in te stellen als hulpmiddel om de juiste richting aan te houden. Uniek aan dit hoogtemeterhorloge is de snorkelfunctie, die een diepte tot maximaal 10 meter onder water aangeeft. De standaard horlogefuncties zijn tijdsweergave, tweede tijd, datum, alarm, stopwatch, countdown timer en zonsopkomst en -ondergang.

€ 379.00

Outdoor Gereedschap Meethulpmiddelen en sensoren
Product
 

Garmin Draadloze Temperatuursensor Tempe Zwart

De Tempe van Garmin houd de omgevingstemperatuur bij en verzend de gegevens draadloos naar uw compatibele Garmin-toestel met deze externe sensor. U kunt de sensor bevestigen aan uw rugzak, jas, schoen enzovoort, zodat u tijdens uw volgende buitensportavontuur de temperatuur nauwkeurig in de gaten kunt houden.

€ 29.95

Outdoor Gereedschap Meethulpmiddelen en sensoren
Product
 

Bo Camp Weerstation Weerstation 7Functies Grijs

Weerstation met 7 functies. Zo beschikt dit weerstation over de weersvoorspelling, tijd, alarm met snooze, kalender, maanfase, buitentemperatuur en hygrometer. Een buitensensor met snoer wordt meegeleverd. Werkt op een knoopcel batterij (inbegrepen). Kabel lengte is 180cm.

€ 8.95

Outdoor Gereedschap Meethulpmiddelen en sensoren
Product