National Geographic Walki Talkie FM Geel Zwart

Plus- en minpunten volgens onze expert Geïntegreerde zaklamp Praktische riemklip Zeer hoog bereik Geen inbegrepen batterijen Werkt niet goed in niet open terein Deze coole walkietalkies zijn compact en gebruiksvriendelijk voor groot en klein. Met een bereik van 6 kilometer, handenvrije modus en geïntegreerde zaklamp. Spannend en avontuurlijk!Werkt op 3-AAA batterijen (per toestel). (incl. Milieu- en recupelbijdrage) (batterijen niet inbegrepen)

€ 39.95

Outdoor Communicatie Communicatieradio apos s
Product
 

Motorola Walki Talkie Talkabout T82 Extreme Zwart Oranje

De TALKABOUT T82 Extreme is de ruige reisgenoot die je nodig hebt tijdens al je wildste avonturen. Met een IPx4-rating is de T82 Extreme weerbestendig en bestand tegen de meest veeleisende omstandigheden. Het nieuwe verborgen display maakt bellen eenvoudiger en komt tot leven wanneer u het nodig hebt. De eenvoudige koppelingsknop maakt de installatie een fluitje van een cent. Een ingebouwde LED-zaklamp biedt noodverlichting wanneer nodig, zodat u uw kaart in het donker kunt lezen. En met essentiële accessoires en een bereik van maximaal 10 km houdt de TALKABOUT T82 Extreme u op de hoogte, of u nu op de zwaarste tochten of de hoogste toppen bent.

€ 99.95

Outdoor Communicatie Communicatieradio apos s
Product
 

Motorola Walki Talkie Talkabout T42 Blue Twin Pack Blauw Zwart

KEEPING YOU CONNECTED TO LIVE FREELYEenvoudig, gemakkelijk, leuk. Kamperen, verkennen, op het strand of gewoon spelen in de tuin, de TALKABOUT T42 walkie-talkie is perfect om in contact te blijven thuis of buitenshuis. De set-up is eenvoudig dankzij de eenvoudige koppel-functie, spreek dan direct met vrienden en familie met één druk op de knop.Met 16 kanalen **, LCD-scherm, bereik tot 4km *de T42 houdt je verbonden om van elk moment te genieten.

€ 39.95

Outdoor Communicatie Communicatieradio apos s
Product