The North Face Reistas Base Camp Duffel S 50L Wit Maat S

Plus- en minpunten volgens onze expert Verschillende draagmogelijkheden Zeer stevig en robuust Van waterbestendige materiaal gemaakt Minder geschikt om een hele dag op de rug te dragen Door het stugge materiaal krijg je hem niet heel makkelijk in de opberghoesEen onvervalste klassieker, deze duffeltas van The North Face. De extra lussen zorgen voor nog meer draagcomfort. Met afneembare, ergonomische schouderbanden.

€ 84.96

Outdoor Bagage en tassen Plunjezakken
Product
 

The North Face Reistas Base Camp Duffel M 71L Wit Maat M

Plus- en minpunten volgens onze expert Verschillende draagmogelijkheden Zeer stevig en robuust Van waterbestendige materiaal gemaakt Minder geschikt om een hele dag op de rug te dragen Door het stugge materiaal krijg je hem niet heel makkelijk in de opberghoesDeze duurzame duffeltas van The North Face is de gedroomde metgezel voor al je meerdaagse trips. Draag hem in de hand of losjes over je schouder. Slim, ergonomisch en onverwoestbaar.

€ 93.46

Outdoor Bagage en tassen Plunjezakken
Product
 

Patagonia Reistas Black Hole Duffel 40L Paars

Onze kleinste Black Hole-duffel is perfect voor kleine ladingen en lange weekenden. Gemaakt met een stevig, sterk 100% gerecycled polyesterweefsel, 100% gerecyclede polyester voering en 100% gerecycled nylonband.

€ 93.46

Outdoor Bagage en tassen Plunjezakken
Product
 

Thule Reistas Chasm M 70 L Zwart Maat M Sale

Plus- en minpunten volgens onze expert Afneembare banden Opvouwbaar Waterbestendig stevig materiaal De functie als rugzak werkt minder praktischIn deze stevige, waterbestendige duffels met een brede opening en verwijderbare rugtasriemen vervoert u uw spullen voor elk avontuur. Zweeds vakmanschap van Thule.

€ 59.98

Outdoor Bagage en tassen Plunjezakken
Product
 

Eagle Creek Reistas Migrate Wheeled Duffel 110L Blauw Sale

De ideale reistas op wielenBen je een reiziger in hart en nieren, maar nog op zoek naar het ideale reismaatje? Dan komt Eagle Creek met de geschikte duffel voor jou! De Eagle Creek Migrate Rolling Duffel is een reistas van 110 liter op wielen die je overal mee naar toe neemt. In het ruime hoofdcompartiment heb je genoeg ruimte voor je kleding, schoenen, toiletspullen en andere bagage. Dit vak sluit je eenvoudig af met een waterafstotende ritssluiting die je tevens kunt beveiligen met een los verkrijgbaar slot. Praktisch zijvakDe tas is voorzien van een praktisch zijvak met ritssluiting. In dit vak is genoeg ruimte voor je portemonnee, telefoon of andere dingen die je even snel wilt kunnen pakken. Je draagt de tas eenvoudig aan de handvatten. Je kunt de tas zelfs gewoon als een backpack op je rug dragen met behulp van de schouderbanden. Deze kun je in een vakje wegstoppen als je ze even niet gebruikt. Is de duffel zwaar bepakt? Dan zul je veel plezier beleven aan de stevige wielen die zich onder de tas bevinden. Zo trek je je bagage eenvoudig over bijvoorbeeld het vliegveld. Eenvoudig in te pakkenDe handvatten en -grepen van deze tas zijn verbonden met een spanbandsysteem. Dit resulteert is maximale sterkte en draagkracht. De duffel is eenvoudig in te pakken, dankzij de grote opening aan de bovenkant van de tas. De reistas is lichtgewicht en voorzien van extra verstevigingen op alle drukpunten.

€ 104.97

Outdoor Bagage en tassen Plunjezakken
Product
 

Eagle Creek Reistas Cargo Hauler Duffel 60L Blauw Geel Sale

Plus- en minpunten volgens onze expert De Cargo Hauler is waterafstotend De scheidingen zorgen voor een slimme indeling De duffel kan zowel aan de hand als op de rug gedragen worden De tas is zeer lichtgewicht en makkelik op te bergen Hij is niet ideaal als echte rugzak voor een langere periode Het materiaal aan de onderkant is minder waterafstotendIn deze medium duffeltas kun je op georganiseerde wijze al je weekendspullen kwijt. Door zijn slimme indeling scheid je de vuile kleren vlot van de propere. Waterafstotend en efficiƫnt.De Cargo Hauler is zeer lichtgewicht en gemaakt van het onovertroffen Bi-Tech Armor Lite materiaal. Deze Cargo Hauler heeft een handig opbergvak, diverse handvatten en sjorhaken om al je materiaal handig te vervoeren.

€ 83.97

Outdoor Bagage en tassen Plunjezakken
Product
 

Deuter Reistas Aviant Duffel Pro 60 MiddenGroen Sale

Ga je op een actief avontuur en heb je een stevige tas nodig voor al je spullen? Kies dan voor de AViANT Duffel Pro 60 van Deuter! Deze tas, gemaakt van stevig, water resistant en PU gecoat canvas, beschermt je spullen perfect tegen vuil en vocht. De opbergbare schouderbanden vormen, eenmaal samengevoegd, een handig draaghandvat. De buitenkant van de Duffel Pro is voorzien van een aparte daypack, waardoor je alle belangrijke documenten direct bij de hand kunt houden.

€ 59.98

Outdoor Bagage en tassen Plunjezakken
Product
 

Deuter Reistas Aviant Duffel Pro 90 MiddenGroen Sale

Ga je op een actief avontuur en heb je een stevige tas nodig voor al je spullen? Kies dan voor de AViANT Duffel Pro 90 van Deuter! Deze tas, gemaakt van stevig, water resistant en PU gecoat canvas, beschermt je spullen perfect tegen vuil en vocht. De opbergbare schouderbanden vormen, eenmaal samengevoegd, een handig draaghandvat. De buitenkant van de Duffel Pro is voorzien van een aparte daypack, waardoor je alle belangrijke documenten direct bij de hand kunt houden.

€ 64.98

Outdoor Bagage en tassen Plunjezakken
Product
 

Eagle Creek Reistas Migrate Duffel 90L Zwart Sale

De ideale reistasBen je een reiziger in hart en nieren, maar nog op zoek naar het ideale reismaatje? Dan komt Eagle Creek met de geschikte duffel voor jou! De Eagle Creek Migrate duffel is een reistas van 90 liter die je overal mee naar toe neemt. In het ruime hoofdcompartiment heb je genoeg ruimte voor je kleding, schoenen, toiletspullen en andere bagage. Dit vak sluit je eenvoudig af met een waterafstotende ritssluiting die je tevens kunt beveiligen met een los verkrijgbaar slot. Praktisch zijvakDe tas is voorzien van een praktisch zijvak met ritssluiting. In dit vak is genoeg ruimte voor je portemonnee, telefoon of andere dingen die je even snel wilt kunnen pakken. Je draagt de tas eenvoudig aan de handvatten. Je kunt de tas zelfs gewoon als een backpack op je rug dragen met behulp van de schouderbanden. Deze kun je in een vakje wegstoppen als je ze even niet gebruikt.Eenvoudig in te pakkenDe handvatten en -grepen van deze tas zijn verbonden met een spanbandsysteem. Dit resulteert is maximale sterkte en draagkracht. De duffel is eenvoudig in te pakken, dankzij de grote opening aan de bovenkant van de tas. De reistas is lichtgewicht en voorzien van extra verstevigingen op alle drukpunten. Waterafstotende buitenkantKomt er tijdens de reis een bui regen over de tas heen? Dan hoef je je geen zorgen te maken over je spullen. De buitenkant van de duffel is geheel waterafstotend. Bovendien voorkomt de naadloze constructie aan de onderkant van de reistas dat er water je tas binnendringt. Handig voor als je de Migrate duffel 90L van Eagle Creek per ongeluk in een plas water, de sneeuw of een stuk nat gras zet. Is de reis achter de rug? Dan vouw je de duffel plat op. Dit scheelt een hoop kastruimte.

€ 76.97

Outdoor Bagage en tassen Plunjezakken
Product
 

Deuter Reistas Aviant Duffel Pro 60 Zwart Sale

Ga je op een actief avontuur en heb je een stevige tas nodig voor al je spullen? Kies dan voor de AViANT Duffel Pro 60 van Deuter! Deze tas, gemaakt van stevig, water resistant en PU gecoat canvas, beschermt je spullen perfect tegen vuil en vocht. De opbergbare schouderbanden vormen, eenmaal samengevoegd, een handig draaghandvat. De buitenkant van de Duffel Pro is voorzien van een aparte daypack, waardoor je alle belangrijke documenten direct bij de hand kunt houden.

€ 59.98

Outdoor Bagage en tassen Plunjezakken
Product
 

Eagle Creek Reistas Migrate Duffel 60L Zwart Sale

Deze duffeltas van Eagle Creek is geschikt voor de meest uiteenlopende trips en expedities. Onverwoestbaar, praktisch en ook op de rug te dragen wanneer je je handen vrij wil hebben.

€ 69.97

Outdoor Bagage en tassen Plunjezakken
Product
 

VAUDE Sporttas Tecotraining II 50 10 Zwart

Een milieuvriendelijke sporttas, die het in zich heeft! Het grote hoofdvak slokt een hoop sport- en andere kleding op, zijbinnenvakken met ritssluiting houden daarnaast mobiel, portemonnee, sleutel en andere belangrijke dingen altijd veilig binnen handbereik. Een extra schoenenvak verhindert dat vieze geur en vuil bij het textiel komen en de gepolsterde bodem beschermt tegen ongewild stoten. Tecotraining kan naar wens op de handgrepen of middels de riem over de schouder worden gedragen. En mocht het 50 l volume toch niet genoeg zijn, omdat de spullen van vriend of vriendin ook mee moeten, kan de sporttas dankzij de praktische volumevergroting gemakkelijk met 10 l extra vergroot worden - zodat de tas met totaal 60 l volume in de letterlijke zin van het woord groots is! Het VAUDE Green Shape-label staat voor een milieuvriendelijk, functioneel product uit duurzame materialen.

€ 79.95

Outdoor Bagage en tassen Plunjezakken
Product
 

Eagle Creek Reistas Migrate Wheeled Duffel 110L Zwart Sale

De ideale reistas op wielenBen je een reiziger in hart en nieren, maar nog op zoek naar het ideale reismaatje? Dan komt Eagle Creek met de geschikte duffel voor jou! De Eagle Creek Migrate Rolling Duffel is een reistas van 110 liter op wielen die je overal mee naar toe neemt. In het ruime hoofdcompartiment heb je genoeg ruimte voor je kleding, schoenen, toiletspullen en andere bagage. Dit vak sluit je eenvoudig af met een waterafstotende ritssluiting die je tevens kunt beveiligen met een los verkrijgbaar slot. Praktisch zijvakDe tas is voorzien van een praktisch zijvak met ritssluiting. In dit vak is genoeg ruimte voor je portemonnee, telefoon of andere dingen die je even snel wilt kunnen pakken. Je draagt de tas eenvoudig aan de handvatten. Je kunt de tas zelfs gewoon als een backpack op je rug dragen met behulp van de schouderbanden. Deze kun je in een vakje wegstoppen als je ze even niet gebruikt. Is de duffel zwaar bepakt? Dan zul je veel plezier beleven aan de stevige wielen die zich onder de tas bevinden. Zo trek je je bagage eenvoudig over bijvoorbeeld het vliegveld. Eenvoudig in te pakkenDe handvatten en -grepen van deze tas zijn verbonden met een spanbandsysteem. Dit resulteert is maximale sterkte en draagkracht. De duffel is eenvoudig in te pakken, dankzij de grote opening aan de bovenkant van de tas. De reistas is lichtgewicht en voorzien van extra verstevigingen op alle drukpunten.

€ 104.97

Outdoor Bagage en tassen Plunjezakken
Product
 

Eagle Creek Reistas Migrate Duffel 90L Groen Sale

De ideale reistasBen je een reiziger in hart en nieren, maar nog op zoek naar het ideale reismaatje? Dan komt Eagle Creek met de geschikte duffel voor jou! De Eagle Creek Migrate duffel is een reistas van 90 liter die je overal mee naar toe neemt. In het ruime hoofdcompartiment heb je genoeg ruimte voor je kleding, schoenen, toiletspullen en andere bagage. Dit vak sluit je eenvoudig af met een waterafstotende ritssluiting die je tevens kunt beveiligen met een los verkrijgbaar slot. Praktisch zijvakDe tas is voorzien van een praktisch zijvak met ritssluiting. In dit vak is genoeg ruimte voor je portemonnee, telefoon of andere dingen die je even snel wilt kunnen pakken. Je draagt de tas eenvoudig aan de handvatten. Je kunt de tas zelfs gewoon als een backpack op je rug dragen met behulp van de schouderbanden. Deze kun je in een vakje wegstoppen als je ze even niet gebruikt.Eenvoudig in te pakkenDe handvatten en -grepen van deze tas zijn verbonden met een spanbandsysteem. Dit resulteert is maximale sterkte en draagkracht. De duffel is eenvoudig in te pakken, dankzij de grote opening aan de bovenkant van de tas. De reistas is lichtgewicht en voorzien van extra verstevigingen op alle drukpunten. Waterafstotende buitenkantKomt er tijdens de reis een bui regen over de tas heen? Dan hoef je je geen zorgen te maken over je spullen. De buitenkant van de duffel is geheel waterafstotend. Bovendien voorkomt de naadloze constructie aan de onderkant van de reistas dat er water je tas binnendringt. Handig voor als je de Migrate duffel 90L van Eagle Creek per ongeluk in een plas water, de sneeuw of een stuk nat gras zet. Is de reis achter de rug? Dan vouw je de duffel plat op. Dit scheelt een hoop kastruimte.

€ 76.97

Outdoor Bagage en tassen Plunjezakken
Product
 

Eagle Creek Reistas Migrate Duffel 60L Groen Sale

Deze duffeltas van Eagle Creek is geschikt voor de meest uiteenlopende trips en expedities. Onverwoestbaar, praktisch en ook op de rug te dragen wanneer je je handen vrij wil hebben.

€ 69.97

Outdoor Bagage en tassen Plunjezakken
Product
 

The North Face Reistas Base Camp Duffel L 95L Blauw Zwart Maat L Sale

Een onvervalste klassieker, deze duffeltas van The North Face. De extra lussen zorgen voor nog meer draagcomfort. Met afneembare, ergonomische schouderbanden.

€ 83.97

Outdoor Bagage en tassen Plunjezakken
Product
 

Deuter Reistas Aviant Duffel Pro 90 Zwart Sale

Ga je op een actief avontuur en heb je een stevige tas nodig voor al je spullen? Kies dan voor de AViANT Duffel Pro 90 van Deuter! Deze tas, gemaakt van stevig, water resistant en PU gecoat canvas, beschermt je spullen perfect tegen vuil en vocht. De opbergbare schouderbanden vormen, eenmaal samengevoegd, een handig draaghandvat. De buitenkant van de Duffel Pro is voorzien van een aparte daypack, waardoor je alle belangrijke documenten direct bij de hand kunt houden.

€ 64.98

Outdoor Bagage en tassen Plunjezakken
Product
 

PlayPauze Sporttas Camel Tote voor dames Zwart Sale

Deze PlayPauze ANC totebag is extra-groot met een opbergzakje aan de binnenkant.

€ 20.30

Outdoor Bagage en tassen Plunjezakken
Product
 

Thule Reistas Crossover 40L Duffel Tas Blauw Sale

De Thule Crossover 40L Duffel tas is een goede kruising van Thule tussen een duffel en een rugzak of backpack. Een perfecte reistas die fijn op je rug zit, handzaam is en multifunctioneel. De tas is gemaakt van sterk materiaal en waterbestendige stoffen. Zo kun je hiermee gemakkelijk door weer en wind en kan hij tegen een stootje. Ook de inhoud van de tas kan tegen een stootje door het stevige, pletbestendige SafeZone-compartiment. Dit beschermt brillen, persoonlijke elektronica en andere fragiele benodigdheden tegen de schokken.De Thule Crossover Duffeltas heeft een inhoud van 40 liter en heeft diverse ritsen of je tas in te pakken of om er juist iets uit te halen. Zo zit er een rits in het rugpaneel waarmee je het rugpaneel aan elkaar rits. Dit rugpaneel met luchdoorlatende air mesh schouderbanden is zo comfortabel dat je vergeet dat hier een rits tussen zit. De aantrekband aan de zijkant zorgen ervoor dat je de rugzak op maat kunt maken naar de inhoud van de tas. Het hoofdvak in de tas kun je eenvoudig scheiden zodat je bijvoorbeeld je vuile was apart kun bewaren. Super handig!

€ 83.97

Outdoor Bagage en tassen Plunjezakken
Product
 

The North Face Reistas Stratoliner Duffel S Zwart

Deze robuuste en stijlvolle weekendtas is gemaakt van stevig ripstop nylon met lichtgewicht flexibiliteit en biedt royale ruimte aan alles wat je nodig hebt voor een weekend weg. Gepolsterde schouderbanden veranderen de weekendtas in een simpele beweging in een rugzak: chic en praktisch.

€ 76.46

Outdoor Bagage en tassen Plunjezakken
Product