Stimex Toilet Handy Potti Silverline Transparant

Luxe chemisch toilet gemaakt van onderhoudsvriendelijk en hygiënisch kunststof. De spoel- en afvalwatertank kunnen eenvoudig ontkoppeld en vervoerd worden. Voorzien van een draaibare schenktuit en een ontluchtingsdrukknop. Een uniek kenmerk is het gebruiksgemak van de draagbare Handy Potti Silverline. Bij de ontwikkeling van dit toilet werd bij het spuitgieten de hoogste aandacht besteed aan comfort en kwaliteit. Hieruit ontstonden productkenmerken die dit draagbaar toilet onderscheiden van vele andere verkrijgbare chemische toiletten. Dankzij het extreem gladde oppervlak van de hygiënische kunststof is het toilet zeer eenvoudig te reinigen. Het toilet is ook voorzien van een stabiele handpomp welke de 2 stuks spuitmonden aansturen om het toilet te reinigen na gebruik. De vuilwatertank heeft tevens een draaibare schenktuit en ontluchtingsknop, zodat het legen van de afvaltank eenvoudig en hygiënisch kan geschieden. Het toilet is bovendien voorzien van een aan de onderzijde gemonteerd transportwiel.

€ 99.95

Outdoor Kamperen en wandelen Mobiele wc apos s en douches
Product
 

Stimex Toilet Camp Flush 2,5L Transparant

Milieuvriendelijke verfrissende toiletvloeistof voor de spoelwatertank. Door de unieke samenstelling van Camp Flush worden vervelende geurtjes en bacteriën afgebroken en blijft er een aangename geur achter. Het helpt kalkaanslag te voorkomen en laat een beschermende laag achter in het chemisch toilet. Geschikt voor ca. 25 spoelbeurten. Camp Flush is biologisch afbreekbaar.Voor een optimaal resultaat Camp Flush voor de spoelwatertank ten alle tijden gebruiken in combinatie met Stimex Camp Blue voor de afvaltank.Gebruiksaanwijzing: Veiligheidssluiting indrukken en naar links opendraaien. Voor een optimale werking eerst ca. 80 ml. Stimex Camp Flush per 15 liter water, in de watertank deponeren. Hierna de tank vullen met schoon water, zodat Stimex Camp Flush wordt opgenomen door het spoelwater.

€ 11.95

Outdoor Kamperen en wandelen Mobiele wc apos s en douches
Product
 

Bo Camp Douche Solar Camp Shower Transparant

Deze draagbare douche is zeer compact op te vouwen en makkelijk mee te nemen. Vul de zak met water en hang hem op aan de meegeleverde haak. Als je de douche in de zon hangt, zal het water opgewarmd worden door de zwarte kleur van de zak die de energie van de zon optimaal absorbeert.Uitgaande van een buitentemperatuur van 20 graden, en een goede positie in direct zonlicht, krijgt deze Camp Shower je water na één uur ongeveer op 21 graden, na twee uur op 32 graden en na drie uur op ongeveer 38 graden.Met een maximale inhoud van 20 liter kan je je snel even opfrissen. Na gebruik kan de douche uiteraard opnieuw worden gevuld. Aan de bodem zit een klein kraantje dat eenvoudig open en dicht gedraaid kan worden om de waterstroom te regelen.

€ 9.95

Outdoor Kamperen en wandelen Mobiele wc apos s en douches
Product
 

Stimex Toilet Camp Green 2.5 L Transparant

Stimex Camp Green is een extra milieuvriendelijke geconcentreerde toiletvloeistof, speciaal ontwikkeld voor de afvaltank van het chemisch toilet. Door de unieke samenstelling van Stimex Camp Green wordt de afbraak van fecaliën bevorderd.

€ 13.95

Outdoor Kamperen en wandelen Mobiele wc apos s en douches
Product
 

Reliance Toilet Toiletemmer 19 L Zwart Grijs

Een draagbaar toilet in de vorm van een emmer. Deze toiletemmer is voorzien van een traditionele bril met scharnieren. Tevens is het toilet voorzien van een deksel en een handgreep om het toilet eenvoudig te verplaatsen. Ideaal voor onderweg of tijdens het kamperen.

€ 38.75

Outdoor Kamperen en wandelen Mobiele wc apos s en douches
Product
 

Bo Camp Waterzak Campingdouche Met Pomp Blauw

Een draagbare campingdouche onder druk. Altijd een eigen douchevoorziening zonder dat deze veel ruimte in beslag neemt. Er zit een voetpomp systeem in om druk op de zak te krijgen zodat je een krachtigere straal krijgt. Hierdoor hoef je de zak niet op te hangen maar zorg je zelf voor een goede straal door de druk van het pompen. Wordt opgewarmd door de zon en is geschikt voor 1x douchen. Na gebruik kan de douche opnieuw worden gevuld.

€ 52.95

Outdoor Kamperen en wandelen Mobiele wc apos s en douches
Product
 

CAO Toilet Solar Water Heater Shower 20L Groen

Eenvoudig douchegebruik en zelfklevende tapes om praktisch de doucheslang op te bergen. Watertemperatuurindicator aan de achterkant van de douche. Hoogvullend ventiel met afneembare kap. Voorkant om shampoo of zeep in te plaatsen. Versterkte handgreep om te dragen of op te hangen.

€ 24.95

Outdoor Kamperen en wandelen Mobiele wc apos s en douches
Product
 

Nemo Toilet Helio Pressure Shower Zwart Groen

Douche gemakkelijk en snel overal waar je wilt met deze handige en krachtige outdoor douche. Nieuwe 2020 model Helio Douche, nu met horizontaal geplaatste watertank voor meer stabiliteit.

€ 119.95

Outdoor Kamperen en wandelen Mobiele wc apos s en douches
Product
 

Sea To Summit Douche Pocket shower Zwart

Deze waterdichte douchezak met rolsluiting aan de bovenkant van sterk Hypalon is een ideale douche. De douche is afstelbaar en verspreidt de straal over een breed oppervlak. Hij kan tot 10 liter water bevatten en wordt geleverd met een oersterke lijn van 6 meter lang. De druk wordt gratis geleverd door de zwaartekracht.

€ 27.95

Outdoor Kamperen en wandelen Mobiele wc apos s en douches
Product