CAO Toilet Solar Water Heater Shower 20L Groen

Eenvoudig douchegebruik en zelfklevende tapes om praktisch de doucheslang op te bergen. Watertemperatuurindicator aan de achterkant van de douche. Hoogvullend ventiel met afneembare kap. Voorkant om shampoo of zeep in te plaatsen. Versterkte handgreep om te dragen of op te hangen.

€ 24.95

Outdoor Kamperen en wandelen Mobiele wc apos s en douches
Product
 

Stimex Toilet Camp Flush 2,5L

Milieuvriendelijke verfrissende toiletvloeistof voor de spoelwatertank. Door de unieke samenstelling van Camp Flush worden vervelende geurtjes en bacteriƫn afgebroken en blijft er een aangename geur achter. Het helpt kalkaanslag te voorkomen en laat een beschermende laag achter in het chemisch toilet. Geschikt voor ca. 25 spoelbeurten. Camp Flush is biologisch afbreekbaar.Voor een optimaal resultaat Camp Flush voor de spoelwatertank ten alle tijden gebruiken in combinatie met Stimex Camp Blue voor de afvaltank.Gebruiksaanwijzing: Veiligheidssluiting indrukken en naar links opendraaien. Voor een optimale werking eerst ca. 80 ml. Stimex Camp Flush per 15 liter water, in de watertank deponeren. Hierna de tank vullen met schoon water, zodat Stimex Camp Flush wordt opgenomen door het spoelwater.

€ 11.95

Outdoor Kamperen en wandelen Mobiele wc apos s en douches
Product
 

Sea To Summit Douche Pocket shower Zwart

Deze waterdichte douchezak met rolsluiting aan de bovenkant van sterk Hypalon is een ideale douche. De douche is afstelbaar en verspreidt de straal over een breed oppervlak. Hij kan tot 10 liter water bevatten en wordt geleverd met een oersterke lijn van 6 meter lang. De druk wordt gratis geleverd door de zwaartekracht.

€ 27.95

Outdoor Kamperen en wandelen Mobiele wc apos s en douches
Product
 

Stimex Toilet Camp Green 2.5 L

Stimex Camp Green is een extra milieuvriendelijke geconcentreerde toiletvloeistof, speciaal ontwikkeld voor de afvaltank van het chemisch toilet. Door de unieke samenstelling van Stimex Camp Green wordt de afbraak van fecaliƫn bevorderd.

€ 13.95

Outdoor Kamperen en wandelen Mobiele wc apos s en douches
Product