Coghlan apos s Karabiner Carabiner Compass Transparant

Een carabiner met ingebouwd kompas. Zeer gemakkelijk om aan een broek, riem of tas te bevestigen. Het kompas is gevuld met vloeistof voor een nauwkeurige aanwijzing.

€ 9.95

Outdoor Buitenrecreatie Klimmen
Product
 

Mammut Pofzak Chalk Bag Quiver Blauw Assorti

Our premium chalk bag designed for kids in the shape of a quiver, for all native american loving kids.

€ 29.00

Outdoor Buitenrecreatie Klimmen
Product
 

Nite Ize Karabiner Slidelock Carabiner Aluminium 3 Pack Assorti Gemengd

Deze lichtgewicht, kleurrijke aluminium karabijnhaak heeft een innovatief schuif-vergrendelingsmechanisme op de poort om uw items veilig te houden.

€ 13.95

Outdoor Buitenrecreatie Klimmen
Product
 

Edelrid Carabiner Micro O Assorti Gemengd

Materiaalmusketon om te bevestigen aan de klimgordel of rugzak. Deze is niet geschikt voor het klimmen!

€ 3.00

Outdoor Buitenrecreatie Klimmen
Product
 

Nite Ize Karabiner S Biner Microlock Aluminium 5 Pack Assorti Gemengd

Deze mini S-Biner heeft een centrale vergrendelingshendel, roestvrijstalen poorten en een kleurrijke lichtgewicht aluminium behuizing. Deze kleurrijke S-Biners zijn de perfecte maat voor het vasthouden, organiseren en identificeren van sleutels of andere kleine items. De eenvoudige twist-to-lock-hendel houdt items op hun plaats, waardoor deze S-Biner veelzijdig, gemakkelijk en veilig is.

€ 12.95

Outdoor Buitenrecreatie Klimmen
Product
 

Nite Ize Karabiner Keyring Assorti Gemengd

Een nieuwe variant op de klassieke sleutelhanger. De KeyRing S-Biner heeft een solide roestvrij stalen 1" ring die gekoppeld is aan zes kleurrijke lichtgewicht plastic S-Biners waarmee je sleutels gemakkelijk kan identificeren, bevestigen of verwijderen. Gebruik een van de kunststof S-Biners om het geheel te bevestigen aan een tweede sleutelhanger, broeksriemlus, handtas of alles met een lus of D-ring. De 6 plastic S-Biners zijn perfect van formaat om tot 6 afzonderlijke sleutels te houden, en hun levendige kleuren laten je toe om je sleutels in één oogopslag te herkennen, of ze te bevestigen of los te maken van de Key Ring. Meer S-Biners kunnen afzonderlijk besteld worden en de KeyRing kan er meerdere houden. Geen gedoe meer met split ringen om de juiste sleutel te vinden. De Key Ring is ideaal voor een snelle en eenvoudige uitwisseling van sleutels met familie leden, collega´s, babysitters, of indien je een enkele sleutel wil gebruiken wanneer je gaat lopen of een ritje gaat maken.

€ 5.50

Outdoor Buitenrecreatie Klimmen
Product
 

Edelrid Karabiner Micro S Assorti Gemengd

Kleine, veelzijdige karabijnhaak met 2 poorten. Ideaal voor het bevestigen van apparatuur aan je harnas, sleutels, rugzak, etc. Niet geschikt om te klimmen. Geen PBM.

€ 3.50

Outdoor Buitenrecreatie Klimmen
Product
 

Coghlan apos s Minikarhk 6Mm Transparant

2 stuks 6mm geanodiseerd aluminium karabijnhaken, niet geschikt voor klimmen.

€ 4.95

Outdoor Buitenrecreatie Klimmen
Product
 

Nite Ize Karabiner S Biner Slidelock 3 Spectrum Assorti Gemengd

Het iconische S-Biner-ontwerp maakt snelle en gemakkelijke bevestiging mogelijk dankzij het unieke ontwerp met dubbele poort. Deze S-Biner is voorzien van een SlideLock-mechanisme waarmee elke poort afzonderlijk kan worden vergrendeld om al uw items met vertrouwen te beveiligen. De roestvrijstalen behuizing met roestvrijstalen poorten heeft een individueel gewicht en is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor het een perfecte manier is om alles vast te houden, vast te zetten en aan te sluiten, van sleutels tot waterflessen tot uitrusting.

€ 5.50

Outdoor Buitenrecreatie Klimmen
Product
 

Millet Klimschoen Rock Up Groen Zwart Maten 10, 3.5, 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7

De Rock Up van Millet is de perfecte schoen om vooruitgang te boeken, in de klimhal of buiten. Deze klimschoen is is grondig getest en goed bevonden voor diverse klimdisciplines. De zekere grip van de zolen zorgt ervoor dat je goed contact maakt en gevoel houdt met de ondergrond. Dit solide model is super gemakelijk in onderhoud, en zeer duurzaam. De pasvorm is ruim met veel comfort, en daarnaast een breed voetbed voor veel ondersteuning.

€ 89.95

Outdoor Buitenrecreatie Klimmen
Product
 

Millet Schoen D apos Escalade Easy Up Junior voor kids Grijs Rood Maten 28, 29, 30

De Easy Up Junior van Millet is een zeer toegankelijke junior schoen om te beginnen met klimmen, buiten en binnenshuis. Ideaal voor het ontwikkelen van de juiste reflexen in de verticale dimensie.

€ 64.90

Outdoor Buitenrecreatie Klimmen
Product
 

Coghlan apos s Karabiner Medium Capsule Transparant

Handige aluminium waterdichte capsules. Zeer gemakkelijk met een carabiner te bevestigen aan een broek, tas of riem. De speciale rubber o-ring zorgt voor een waterdichte afsluiting.

€ 7.95

Outdoor Buitenrecreatie Klimmen
Product
 

Mammut Touw 8.7 Serenity Dry Assorti Gemengd Maat 30

Triple-certified high-end rope for sports and alpine climbing at the highest level! With a diameter of 8.7 mm and weighing only 51 g/m the 8.7 Serenity is one of the thinnest and lightest single ropes. The high sheath proportion also makes it the most durable rope in its class.

€ 109.00

Outdoor Buitenrecreatie Klimmen
Product
 

Edelrid Carabiner accessoire Micro 3 Assorti Gemengd

Een materiaalmusketon voor het ophangen van materiaal aan de klimgordel of de rugzak. Of te gebruiken als handige sleutelhanger. Mag in geen geval gebruikt worden om te klimmen!

€ 3.50

Outdoor Buitenrecreatie Klimmen
Product
 

Nite Ize Karabiner Slidelock Steel S Biner 3 Stainless Transparant

Door de S vorm is deze karabijnhaak dubbel zo handig. Gebruik het om van alles aan elkaar te verbinden of op te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Verkrijgbaar in verschillende formaten en varianten. De kleinere S-Biners zijn geschikt voor bijvoorbeeld het vergrendelen van rugzakken en koffers door de twee ritsen aan elkaar te verbinden. En de grotere S-Biners kan je gebruiken om een lantaarn op te hangen. Deze S-Biner SideLock is extra voorzien van twee plastic sliders om de haken te vergrendelen. Gemaakt van hoge kwaliteit, weerbestendig roestvrij staal. De vraag is niet of je dit nodig hebt, maar hoeveel. Waarschuwing: niet te gebruiken als klimmateriaal of voor toepassingen die kunnen leiden tot ongelukken bij het losschieten van het product.

€ 5.50

Outdoor Buitenrecreatie Klimmen
Product
 

Mammut Touw 9.2 Revelation Dry Oranje Assorti Maat 40

Mammut Touw 9.2 Revelation Dry - Oranje/Assorti - Maat: 40

€ 159.95

Outdoor Buitenrecreatie Klimmen
Product
 

Coghlan apos s Karabiner Multi Pack Biners Transparant

Geanodiseerd aluminium karabijnhaken set.

€ 6.95

Outdoor Buitenrecreatie Klimmen
Product
 

Nite Ize Karabiner Keyring Locker Steel Assorti Gemengd

De solide roestvrij stalen KeyRing is uitgerust met vijf kleurrijke MicroLock plastic S-Biners die je sleutels beveiligen,vasthouden en identificeren. De innovatieve MicroLocks houden elk twee sleutels en vergrendelen en ontgrendelen met een draai. Deze KeyRing Locker omvat vijf kleurrijke, duurzaam polycarbonaat MicroLock S-Biners met vergrendeling, en houdt deze veilig op de roestvrij stalen ring. Geen gedoe meer met split ringen om de gewenste sleutel er uit te halen. De Key Ring is ideaal voor een snelle en eenvoudige uitwisseling van sleutels met familie leden, collega´s, babysitters, of indien je een enkele sleutel wil gebruiken wanneer je gaat lopen of een ritje gaat maken.

€ 7.95

Outdoor Buitenrecreatie Klimmen
Product
 

Coghlan apos s Karabijnhaken Transparant

2 stuks 5 mm karabijnhaken, niet geschikt voor klimmen.

€ 3.95

Outdoor Buitenrecreatie Klimmen
Product
 

Edelrid Karabiner Micro 0 Assorti Gemengd

Mini karabiner - Niet gebruiken voor klimmen

€ 3.00

Outdoor Buitenrecreatie Klimmen
Product