Primus Brander Microntrail Stove Duo Transparant

De MicronTrail is een nieuwe brander in het assortiment van Primus. De MicronTrail is erg compact en licht van gewicht. Ondanks dat de MicronTrail in je borstzak past, kookt hij toch 1 liter water in minder dan 3 minuten (bij gebruik van een PrimeTech pot). De nauwe vlam is perfect te combineren met één van onze Primus pannen.Deze versie van de MicronTrail is voorzien van DUO valve.

€ 59.95

Outdoor Keuken en eetkamer Keukenmachines
Product
 

Primus Kookvuur Mimer Stove Without Met Piezo ontsteking Transparant

Dit is de eenvoudige Primus Mimer Stove. Een eenvoudige, robuuste en flexibele brander, die vooral voor kamperen en kleine trektochten erg handig is. De Mimer Stove is voorzien van stabiele pandragers. De innovatief vormgegeven pandragers functioneren tevens als windschermen om de snelheid van koken te vergroten. De Mimer van Primus compact op te bergen. U kunt de Mimer dan ook makkelijk meenemen in een tas of als extra brander tijdens een autovakantie.

€ 27.95

Outdoor Keuken en eetkamer Keukenmachines
Product
 

Primus Kookvuur Easyfuel II Transparant

De naam van deze brander verraad alles, de brander is ontworpen voor een makkelijk gebruik. Zo is deze EasyFuel van Primus uitgerust met een Piezo ontsteker en centreren de voeten van deze brander zichzelf, voor optimale stabiliteit. De EasyFuel wordt standaard geleverd in een handige nylon opbergzak en is zeer compact op te bergen. Door het innovatieve ontwerp wordt wind bij de brander zelf tot een minimum beperkt en heeft u een optimaal resultaat.

€ 99.95

Outdoor Keuken en eetkamer Keukenmachines
Product
 

Primus Kookvuur Omnilite Ti Transparant

OmniLite Ti is gebaseerd op dezelfde technologie als onze bekroonde OmniFuel en is geconstrueerd om veeleisende situaties en omgevingen te behandelen. Deze brander is betrouwbaar en robuust, maar kleiner, lichter en veel brandstof-efficiënter. De output is aangepast voor de nieuwe generatie brandstofdoeltreffende potten met een warmtewisselaar, zoals onze Eta Pots. Het windscherm en de potsteunen zijn gemaakt van titanium, waardoor de brander zeer stabiel en licht is. OmniLite Ti werkt met gas, benzine / benzine, diesel, kerosine / paraffine, en zelfs vliegtuigbrandstof. Met behulp van de aparte bedieningsknop kunt u de vlam aanpassen aan de gewenste warmte, ook als u handschoenen draagt. De verpakkingsgrootte is minimaal en de kachel is perfect voor één of twee milieubewuste mensen die op avontuur gaan. ErgoPump, een multifunctioneel gereedschap met een reinigingsnaald, een opvouwbare voorruit, een hittereflector zijn inbegrepen.

€ 239.95

Outdoor Keuken en eetkamer Keukenmachines
Product
 

Primus Brander Express Spider II Transparant

De Primus Express Spider II is één van de lichste gasbranders met gasslang die in de outdoorwereld verkrijgbaar is. Door zijn vernuftige constructie is deze lichtgewicht brander zeer stabiel en robuust. Met een multifuel kit (optioneel) kan deze zelfs op benzine branden.De nieuwe Express Spider II support nu ook de nieuwe Primus pannen. Daarnaast is deze nu nog compacter geworden.De Express Spider 2 wordt standaard geleverd met hitte reflector en een handige nylon opberghoes. Gaspatroon niet meegeleverd.

€ 69.95

Outdoor Keuken en eetkamer Keukenmachines
Product
 

Primus Kookvuur Multifuel III Transparant

Dit is de krachtige en vernieuwde Primus MultiFuel 3. Deze brander is standaard voorzien van zelf centrerende voeten en kan worden gebruikt met gas, benzine en kerosine in noodgevallen eventueel met diesel. De MultiFuel is minder uitgebreid dan de OmniFuel van Primus maar is wel net zo krachtig en kan onder de meest extreme weersomstandigheden branden. De spoeiers voor de brander zijn nu ook aan de brander bevestigd zodat u ze nooit meer kunt kwijt raken. De Primus MultiFuel 3 wordt standaard geleverd met: ErgoPump, Multi-Tool, Nylon hoes, windscherm en hitte reflector,

€ 179.95

Outdoor Keuken en eetkamer Keukenmachines
Product
 

Kovea Gasbrander Expedition Transparant

De Kovea Expedition Stove is een stabiel kooktoestel die werkt op gasblikjes met schroefventiel. Omdat de brandstoftoevoer een extra lus door de gasvlam maakt, is er geen gevaar voor steekvlammen en is de verbranding zeer efficiënt. De flexibele, duurzame gasslang bergt eenvoudig weg zodat de brander compact op te bergen is. De brede, weg te klappen pansteunen zijn ideaal voor grotere pannen en dankzij de ingebouwde piëzo-onsteking heb je geen aansteker nodig om de vlam te onsteken. Exclusief gasblik

€ 89.95

Outdoor Keuken en eetkamer Keukenmachines
Product
 

Primus Brander Microntrail Stove Transparant

Ons meest krachtige gasfornuis is compact maar heeft vermogen om te sparen, zelfs wanneer er voor velen wordt gekookt. Vier opvouwbare poten geven stabiliteit en de brede vlam is goed bij het gebruik van grote potten en tijdens het frituren. De klep is ontworpen om een nauwkeurige suddercontrole te geven en de inklapbare knop is groot genoeg om uw handen ver van de vlam te houden.Het heeft een gereguleerde klep die de prestaties verbetert wanneer de gasfles te weinig brandstof of kou heeft.

€ 49.95

Outdoor Keuken en eetkamer Keukenmachines
Product
 

Campingaz Brander Camping 206S Transparant

1-pits kooktoestel. Ideaal voor backpackers om éénpansgerechten klaar te maken of water te koken. Geheel inklapbaar, zodat het toestel compact opgeborgen kan worden.

€ 29.95

Outdoor Keuken en eetkamer Keukenmachines
Product
 

Bo Camp Kookvuur BBQ Envelop Transparant

Een zeer plat opvouwbare barbecue. Deze lichtgewicht barbecue is compact mee te nemen door deze volledig in te klappen. Beschikt aan de zijkanten over kleine openingen voor ventilatie.

€ 6.95

Outdoor Keuken en eetkamer Keukenmachines
Product
 

Campingaz Kookvuur Party Grill 200CV Transparant

De Party Grill 200 is het perfecte reisgezelschap met eindeloze mogelijkheden! De compacte, draagbare Party Grill 200 biedt diverse opties; koken, grillen, bakken en plancha. Alle onderdelen van de Party Grill passen in het toestel. Dankzij de afschroefbare poten en het deksel dat je vast kunt klikken is dit kooktoestel gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. De Party Grill 200 werkt op een Campingaz CV Plus ventielcartouche dat tussentijds losgekoppeld en weer aangesloten kan worden. De piezo-ontsteking zorgt ervoor dat je altijd en overal eenvoudig je kooktoestel kunt aansteken.

€ 89.95

Outdoor Keuken en eetkamer Keukenmachines
Product
 

Campingaz Brander Twister Plus PZ Transparant

Nieuwe Twister met piëzo onsteking, Easy Clic Plus aansluiting en een hittescherm om de knop te beschermen.

€ 39.95

Outdoor Keuken en eetkamer Keukenmachines
Product
 

Van Assendelft Kookvuur Magnum 1 Pits 1040 Watt Transparant

Een zeer compacte en krachtige kookbrander. Beschikt over een regelbare brander van 1040 Watt en kan worden gebruikt in combinatie met de R904 of R907 cilinders.

€ 16.50

Outdoor Keuken en eetkamer Keukenmachines
Product
 

Campingaz Kookvuur Camp Bistro Transparant

De Camp'Bistro DLX is een vernieuwde versie van de beroemde Camp' Bistro, met een nieuwe pansteun voor extra stabiliteit: zeer eenvoudig en praktisch in gebruik. Dit robuuste kooktoestel wordt geleverd met een draagkoffer van harde kunststof, voor eenvoudig dragen en veilig opbergen. Dankzij de veiligheidsvergrendeling worden nieuwe patronen altijd veilig en op de juiste manier ingevoerd. Volledig afstelbaar vermogen en gemakkelijk aan te maken dankzij piëzo-ontsteking.

€ 39.95

Outdoor Keuken en eetkamer Keukenmachines
Product
 

MSR Kookvuur Pocket Rocket 2 Rood Grijs

De nieuwe generatie PocketRocket 2-brander haalt alles uit de kast door het iconische origineel nog kleiner en lichter te ontwerpen. Hij weegt nauwelijks iets, is snel in elkaar gestoken en kookt binnen de 3,5 minuut 1 liter water. Precisie vlamcontrole gaat van een hoge vlam naar sudderen, terwijl ons windscherm de efficiëntie verhoogt in winderige omstandigheden. Nieuwe opvouwbare pottensteunen creëren een uitzonderlijk klein ingepakt formaat en ze bieden nu plaats aan een breder scala aan kookpotten - combineer deze brander met de MSR Titan Kettle voor de ultieme snelle en lichte set.

€ 39.95

Outdoor Keuken en eetkamer Keukenmachines
Product
 

Campingaz Brander Bleuet Micro Plus Transparant

Compacte en lichtgewicht (slechts 180g) brander van Campingaz. De Bleuet Micro Plus kan worden aangesloten op elke CV-ventielcartouche van Campingaz met het handige Easy Clic systeem. Dankzij het ingebouwde, hersluitbare ventiel van deze gaspatronen kan de brander eenvoudig worden aangesloten en losgekoppeld, zelfs wanneer het gaspatroon niet leeg is.De nieuw vormgegeven pan-steunen garanderen extra stabiliteit als het waait of bij gebruik op een oneffen oppervlak. De intussen klassieke Bleuet Micro Plus is dankzij zijn robuustheid en eenvoudigheid ongekend gebruiksvriendelijk.De inklapbare pootjes zorgen voor meer compactheid en maken dat de Beuet makkelijk op te bergen is. Dit kookvuur heeft verder een nieuwe ergonomische knop voor een makkelijke bediening en een regelbaar vermogen. Een ideale metgezel voor wie een eenvoudige brander zoekt waarvan het geleverde vermogen geen focuspunt is. Slow-cooking op je favoriete festival? Perfect.

€ 19.95

Outdoor Keuken en eetkamer Keukenmachines
Product
 

BioLite Kookvuur Campstove 2 Bundle Transparant

Grill, bak, kook en laad op met dit volledig geïntegreerde systeem. Genereer elektriciteit en creëer rookloze houtvlammen met de bekroonde CampStove 2 tijdens het bereiden van uw maaltijden met de lichtgewicht draagbare grill- en KettlePot-opzetstukken. Inbegrepen USB FlexLight verlicht uw kookplaat zodat koken dag en nacht mogelijk is.

€ 249.95

Outdoor Keuken en eetkamer Keukenmachines
Product
 

Primus Kookvuur Firestick Transparant

Deze Primus Firestick brander is onstaand doordat ze bij Primus eens goed gingen kijken naar de formaten van de branders in de markt. Daar zat natuurlijk een uitdaging om een zo compact mogelijke brander te ontwikkelen. Deze compacte brander is de Firestick geworden. De brander is zo klein dat deze zelfs past in de borstzak van een overhemd. De houder voor pannen zijn iets breder zodat deze ook direct zorgen voor een goede wind bescherming. Ook is deze brander voorzien van de allernieuwste regelaar waardoor de vlak extreem precies geregeld kan worden.

€ 89.95

Outdoor Keuken en eetkamer Keukenmachines
Product
 

Primus Brander Omnifuel II With Bottle And Pouch Transparant

De OmniFuel is het meest bekroonde kookvuur ooit. Dit model werd de voorbije jaren uitgebreid getest en heeft zichzelf bewezen tijdens ontelbare expedities. Bijzonder robuust, betrouwbaar en krachtig. De OmniFuel is ontworpen voor veeleisende situaties, extreme hoogtes en zowel hoge als lage temperaturen. De vernieuwde OmniFuel II heeft dezelfde eigenschappen als vroeger, maar is nu nóg compacter! Je kunt de nieuwe roosters (waar je de pot op zet) veilig blokkeren in open positie en kleiner dan ooit samenvouwen. Zo neemt het kookvuur nog minder plaats in je rugzak in. Op de stralers staat duidelijk voor welke soort brandstof ze dienen. Bovendien zijn ze vastgemaakt aan de roosters, zodat je ze niet kunt verliezen. 3000 watt ... De OmniFuel II heeft duidelijk geen gebrek aan energie. Brandt op zowat alle brandstoffen: gas, petroleum, diesel, kerosine/paraffine en zelfs vliegtuigbrandstof. 'OmniFuel' is met andere woorden een terechte naam voor deze gouden standaard onder de trekking-, camping-, en expeditiebranders. Dankzij de naukeurig instelbare bedieningsknop kun je de vlam heel klein of heel groot zetten, ook met handschoenen aan. De OmniFuel II wordt geleverd met een ErgoPump, een drukfles, een multitool met schoonmaaknaald, een windscherm en een warmtereflector. Enkel de brandstof zelf is niet inbegrepen.

€ 219.95

Outdoor Keuken en eetkamer Keukenmachines
Product
 

Primus Brander Powertrail Stove Piezo Transparant

*Gewicht: 137 g * Vermogen brander (Watt): 4000 Watt * Gewicht (g): 137 * Brandstof: Gaspatroon met schroefdraad * Piëzo: Ja * Inclusief Windscherm: Nee * Aansluiting gasbrander: Schroef * Aantal branders: 1.

€ 69.95

Outdoor Keuken en eetkamer Keukenmachines
Product