Gymstick Verstelbaar Performance Board Met Online Trainingsvideo's

Het Gymstick Verstelbaar Performance Board - Met Online Trainingsvideo's gebruik je om je balans, je stabiliteit en je coördinatie vermogen te testen en uit te dagen. Balance board fitness helpt je om de spieren in je kern te versterken door voortdurend je balans te corrigeren. Het is een effectieve trainingsmethode die soms meer aanvoelt als een spel dan als een oefening. In het Engels worden deze hulpmiddelen ook wel "wobble board" (wiebelbord) genoemd om het spel element te benadrukken.

Je verstelt de hoogte van dit balansbord om de moeilijkheidsgraad en intensiteit te veranderen. Het bord heeft een no-slip oppervlak om ongelukken te voorkomen. Dit Gymstick Verstelbaar Performance Board heeft een QR code die je automatisch doorstuurt naar online trainingsvideo's wanneer je de QR code scant met je telefoon of tablet. In deze trainingsvideo's doet een ervaren fitness model verschillende balance board oefeningen voor.

Het Gymstick Verstelbaar Performance Board - Balance Board is 39 cm breed en gemaakt van gelamineerd hardhout. Het weegt 1,48 kg en is belastbaar tot 120 kg. De hoogte is verstelbaar van 7,5 tot 10 cm.

€ 34.95

Fitnessapparaten Gymstick International Fitnessartikelen Balans training
Product
 

Gymstick H.I.T. Trainer Met Online Trainingsvideo's

De Gymstick H.I.T. Trainer - Met Online Trainingsvideo's is ontworpen voor performance training op een hoge intensiteit. H.I.T. staat voor High Intensity Training. Je lichaam wordt uitgedaagd om in alle drie de dimensies te bewegen in een unieke mix van oefeningen. Je traint onder andere je rotatie, stabiliteit, controle, kracht, mobliteit, conditie en balans. De Gymstick H.I.T Trainer gebruikt weerstandsbanden met een stang als hefboom. Je kunt de Gymstick H.I.T Trainer gebruiken als traditionele Gymstick door de lussen over je voeten te plaatsen, maar je kunt hem ook gebruiken met de weerstandsbanden aan de muur bevestigd. Gebruik hiervoor de karabijnhaak om de weerstandsbanden aan een muur anker of ander bevestigingspunt vast te maken.

H.I.T. geeft je diverse mogelijkheden voor functional training, maar is ook te gebruiken voor olympische krachttraining.

Gymstick H.I.T. Trainer - Met Online Trainingsvideo's bestaat uit:
- Een stevige 2-delige fiberglass stang met stalen verbindingsstuk en gemakkelijk snelvergrendeling.
- De stang is gemonteerd 130 cm lang en de onderdelen zijn losgehaald 75 cm.
- 2 paar latex rubber weerstandselastieken met quick lock handriemen. De zwarte weerstandselastieken geven 1-20 kg tegenkracht, de rode 1-40 kg.
- Karabijnhaak om de Gymstick H.I.T. trainer aan een bevestigingspunt vast te maken
- Deuranker om de H.I.T. trainer in een deurpost vast te zetten
- Draagtas om de H.I.T. trainer gemakkelijk mee te nemen
- Work out poster waarop verschillende oefeningen worden voorgedaan
- Een QR code die doorverwijst naar verschillende online trainingsvideo's

€ 124.95

Fitnessapparaten Gymstick International Crossfit
Product
 

Gymstick Double Myofascial Ball Met Online Trainingsvideo's

De Gymstick Double Myofascial Ball - Met Trainingsvideo's is een compact en handig hulpmiddel voor "self myofascial release" oefeningen en technieken. Self myofascial release is een massage techniek waarbij je spieren masseert, de spierspanning af vlakt en het bindweefsel tussen de spieren recht trekt. Dit is een stevige en intensieve massage vorm die spieren activeert en probleemgebieden aan pakt. Self myofascial release werkt erg goed tegen triggerpoints. Dit zijn "knopen" die ontstaan doordat het bindweefsel een spier in de weg zit. Door op deze manier triggerpoints te behandelen maak je spieren vrij en herstel je de functionaliteit.

Triggerpoint massages kun je bij een specialist volgen. Dan heet het Triggerpoint therapie. Je kunt ze ook zelf thuis doen. De Gymstick Double Myofascial Ball heeft een QR code die je automatisch doorstuurt naar trainingsvideo's wanneer je de QR code scant met je telefoon of tablet. In deze trainingsvideo's doet een ervaren fitness model verschillende self myofascial release massages voor met de double myofascial ball. De oefeningen in de video's hebben een rustig tempo en zijn gemakkelijk zelf na te doen.

De stevige Double Myofascial Ball stelt je in staat om een klein gedeelte van de spier te isoleren en extra stevig te masseren. Regelmatig gebruik van de double ball kan leiden tot een betere houding, meer bewegingsvrijheid en minder spanning op je spieren.

€ 15.90

Fitnessapparaten Gymstick International Overig Massage
Product
 

Reha Fit Fitnessmat Turquoise Grijs 180x65 cm

Voor een goede workout heb je een goede ondervloer nodig. Kies daarom voor de fitness matten van Reha Fit!

De Reha fitnessmat is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig schokabsorberend schuim met een dikte van 8mm en is slijtvast. De mat biedt optimale bescherming en comfort. Daarnaast beschikt deze fitnessmat van Reha Fit over handige ophangogen, zodat u uw mat gemakkelijk kunt opbergen.

Deze mat heeft een trendy kleur aan de bovenkant en grijs aan de onderkant.

De afmetingen van deze mat zijn 180 x 65 x 0,8

€ 30.00

Fitnessapparaten Reha Fit Accessoires Fitnessmat en onderlegmat
Product
 

Life Fitness Tomahawk Indoor Bike IC7 Gratis montage

*Tijdelijk met gratis montage & trainingsschema*


De meervoudig bekroonde Life Fitness ICG Indoor Cycle IC7 combineert een modern ontwerp met een uitgebreide reeks topfuncties.

Wattrate TFT- kleurenconsole
De Life Fitness ICG Indoor Cycle IC7 beschikt over een helder, zelf aangedreven, volledig geïntegreerd TFT-kleurenscherm en een led-display aan de voorzijde van de Cycle IC7. De trainingsintentsiteit wordt weergeven via het Coach by Color programma.

Wattrate Direct Power Meter
De wattrate is de meest betrouwbrare vermogensmeter op de markt met een directe meetmarge van +/- 1%. Door middel van lichtcellen wordt direct het moment (draaikracht) op de as gemeten.

300 graden magnetische weerstand
De tot 300 graden gelimiteerde wijzerplaat heeft een klik-systeem van 100 stappen die in levels van 0-100 wordt weergegeven op de WattRate TFT computer.
Het volledige bereik is haalbaar met één twist van de pols. De uiterste precisie en het visuele design maken het voor de gebruiker gemakkelijk om snel en accuraat de magnetische weerstand te veranderen naar het juiste niveau.

Tweestapsaandrijving
Met een ongelooflijke overbreng verhouding van 1:11 brengt dit revolutionaire ontwerp extreme momentwaarden vloeiend over en laat het vliegwiel erg snel ronddraaien.

Kies voor Life Fitness Myride VX Personal om het meeste uit deze indoor cycle te halen.

€ 2695.00

Fitnessapparaten Life Fitness apparatuur Fitnessapparatuur Spinbike
Product
 

Life Fitness Tomahawk Indoor Bike IC6 Gratis montage

De Life Fitness ICG Indoor Cycle IC6 combineert een innovatief ontwerp met mechanische en elektrische onderdelen van top kwaliteit voor een uitstekende fietservaring.

Wattrate TFT- kleurenconsole
De Life Fitness ICG Indoor Cycle IC6 beschikt over een helder, zelf aangedreven, volledig geïntegreerd TFT-kleurenscherm en een led-display aan de voorzijde van de Cycle IC6. De trainingsintentsiteit wordt weergeven via het Coach by Color programma.

POLY-V Aandrijving
De aandrijving is met een poly-v riem aangedreven en kan hierdoor extreem hoge momenten soepel overbrengen. De overbrengingsverhouding van 1:10 laat het vliegwiel bijzonder snel draaien.

Magnetische weerstand
De magnetische weerstand van ICG is techniek op zijn best. Deze techniek is onderhoudsvrij en geeft de gebruiker een voelbare feedback en een groter weerstandsbereik.

Zelf aangedreven dynamo.
Deze zelf aangedreven dynamo staat voor duurzame, groene energie. Batterijen zijn niet vereist. Door middel van de energie van de renner, laadt de compacte dynamo aan het vliegwiel de ingebouwde lithium-polymeer accu van de fiets op.

Overige punten van aandacht
Bluetooth en ANT+ is aanwezig. En om de workout zo goed mogelijk bij te houden is er een ICG-trainingsapp.

Kies voor Life Fitness Myride VX Personal om het meeste uit deze indoor cycle te halen.

€ 2295.00

Fitnessapparaten Life Fitness apparatuur Fitnessapparatuur Spinbike
Product
 

Life Fitness Tomahawk Indoor Bike IC5 Gratis montage

De Life Fitness ICG Indoor Cycle IC5 combineert een modern ontwerp met verschillende mechanische onderdelen van top kwaliteit voor een uitstekende fietservaring.

Wattrate LCD-Console
De wattrate LCD-console is een geheel geïntegreerd lcd-scherm met in te schakelen schermverlichting. De wattrate lcd-console weergeeft het vermogen in Watt, hartslag, rpm, trainingsduur en weerstandsniveau. Dankzij de vijf aanraakgevoelige sensorknoppen bent u verzekerd van een snelle en intuïtieve bediening.

POLY-V Aandrijving
De aandrijving is met een poly-v riem aangedreven en kan hierdoor extreem hoge momenten soepel overbrengen. De overbrengingsverhouding van 1:10 laat het vliegwiel bijzonder snel draaien.

Magnetische weerstand
De magnetische weerstand van ICG is techniek op zijn best. Deze techniek is onderhoudsvrij en geeft de gebruiker een groter weerstandsbereik en hierdoor vermindering van onderhoud.

Coach by color
Dankzij een ledlampje boven het hoofdscherm geeft de Coach by Color intensiteitstraining weer. Door middel van verschillende kleuren worden de trainingszones van de gebruiker weergeven om fietsers te motiveren en een workout te begeleiden.

Overige punten van aandacht

De Life Fitness ICG Indoor Cycle IC5 is voorzien van een WattRate®-lcd-computer en heeft een unnisex sportzadel met padding. Ook is de Cycle voorzien van handgreepondersteuning.

Kies voor Life Fitness Myride VX Personal om het meeste uit deze indoor cycle te halen.

€ 1799.00

Fitnessapparaten Life Fitness apparatuur Fitnessapparatuur Spinbike
Product
 

Life Fitness Tomahawk Indoor Bike IC4 Myride VX Personal Gratis montage

Combineer de kwaliteit van de Life Fitness ICG Indoor Cycle IC4 met de mogelijkheden van Myride VX Personal om een fantastische fietservaring te beleven.


Kwaliteit
De Life Fitness ICG Indoor Cycle IC4 Myride VX Personal heeft een Poly-V aandrijving die hoge inspanningen soepel overbrengt op het vliegwiel met een verhouding 1:10. Tijdens het sporten wordt weerstand opgewekt door een permanente magneet. Deze weerstand is snel en gemakkelijk aan te passen met de hendel direct onder de handgrepen.


Goede fietshouding
Beleef een goede fietshouding met de 155 mm Q factor die fietsen comfortabel en veilig maakt. Stel het stuur op een stand die bij je past. Het stuur is gemakkelijk en snel te verstellen met de gebruikersondersteuning technologie in de stuurkolom. Het unisex sportzadel met padding zit comfortabel en is verstelbaar om je sporthouding te ondersteunen. Gebruik de twee bidonhouders op de handgrepen om je eigen verfrissing bij de hand te houden.


Trainingsmogelijkheden

Beleef de trainingsmogelijkheden op het 10,1 inch display van de Life Fitness ICG Indoor Cycle IC4 Myride VX Personal. Dit scherm met verstelbare zichthoek en WiFi verbinding geeft je adembenemende visuele programma's en gerichte coaching programma's. Op deze indoor cycle zitten 3 soorten programma's: Myride World View, Myride Tour Coach en Myride Studio Coach. Met Myride World View fiets je door mooie landschappen over de hele wereld. Je kiest zelf je terrein. Myride Tour Coach geeft je stevige trainingen op mooie routes onder begeleiding van een virtuele coach. Myride Studio Coach bestaat uit trainingen om je prestaties te verbeteren. Je fietst mee met de coach op het scherm.

€ 2890.00

Fitnessapparaten Life Fitness apparatuur Fitnessapparatuur Spinbike
Product
 

Life Fitness Tomahawk Indoor Bike IC4 Gratis montage

De Life Fitness ICG Indoor Cycle IC4 combineert een modern ontwerp met verschillende mechanische onderdelen van top kwaliteit voor een uitstekende fietservaring.

Poly-V aandrijving:
Doordat de aandrijving is uitgerust met een Poly-V riem, kan de Life Fitness ICG Indoor Cycle IC4 extreem hoge momenten uitermate soepel overbrengen. De overbrengingsverhouding van 1:10 laat het vliegwiel vliegensvlug draaien.

Stuur met gebruikersondersteuning
Dankzij de gebruikersondersteuningstechnologie in het stuurkolom vermindert het gewicht van het stuur zodat het instellen van het stuur heel erg makkelijk verloopt.

Magnetische weerstand
De gebruiker voelt een merkbare feedback dankzij de weerstandshendel en hierdoor is snelle aanpassing mogelijk. Om het zo makkelijk mogelijk te maken, bevindt de verticale instelhendel zich direct onder de handgrepen, die vanuit de fietshouding bereikbaar is.

155-MM Q-Factor
Biedt superieure biomechanica. Een Q-factor van 155 mm zorgt ervoor dat de IC4 meer als een echte fietsbeleving aanvoelt. De voordelen zijn onder andere meer veiligheid, comfort en efficiëntie bij elke pedaalslag.

Overige punten van aandacht
De cycle beschikt over een unisex sportzadel met padding en een bidonhouder die dubbel geïntegreerd zit op de handgrepen.

Kies voor Life Fitness Myride VX Personal om het meeste uit deze indoor cycle te halen.

€ 1495.00

Fitnessapparaten Life Fitness apparatuur Fitnessapparatuur Spinbike
Product
 

Life Fitness Tomahawk Indoor Bike IC2 Gratis montage

De Life Fitness ICG Indoor Cycle IC2 is het tweede model van de Cybex Series. Het biedt sportliefhebbers een hoogwaardig ontwerp en duurzaamheid die de prestaties verbeteren bij elke rit. Kenmerken van deze gave nieuwe lijn zijn onder andere:

Poly-V aandrijving:
Dankzij de Poly-V aandrijving van de Life Fitness ICG Indoor Cycle IC2 is deze indoor cycle stiller, rekt minder snel en brengt meer kracht over dan andere riemen. Ook behoeft hij minder onderhoud, breekt niet en levert betere fietservaringen dankzij de verbeterde traptechniek.

ANT+ Console (optioneel)
De prestatiemeting van de ANT+ Console geeft zeer effectief de intensiteit en inspanning weer en zorgt ervoor dat elke rit zo goed mogelijk benut wordt. Ook geeft het cadans, de hartslag en het calorieverbruik weer.

Omtrekverzwaard vliegwiel
Het vliegwiel van maarliefst 10,5 kg zorgt ervoor dat wielrenners maar ook niet-wielrenners een gelijkmatige, 360 graden optimale traptechniek ontwikkelen.

SPD-Pedalen
Dankzij de dubbelzijdige pedalen wordt het fietsers mogelijk gemaakt om schoenen met SPD-plaatjes te dragen maar ook het dragen van normale sportschoenen is dankzij de dubbelzijdige pedalen gewoon mogelijk.

Overige punten van aandacht
De pedalen zijn omringt door een kooi (toe clip) zodat er met standaard schoeisel gefietst kan worden. Ook is er handgreepondersteuning aanwezig. De Life Fitness ICG Indoor Cycle IC2 hanteert een maximumgewicht van 130 kg.

€ 1195.00

Fitnessapparaten Life Fitness apparatuur Fitnessapparatuur Spinbike
Product
 

Life Fitness Tomahawk Indoor Bike IC1 Gratis montage

*Tijdelijk met gratis montage & trainingsschema*

De Life Fitness ICG Indoor Cycle IC1 is het eerste model van de Cybex Series. Het biedt sportliefhebbers een hoogwaardig ontwerp en duurzaamheid die de prestaties verbeteren bij elke rit. Kenmerken van deze gave nieuwe lijn zijn onder andere

Poly-V riemaandrijving:
De poly V-snaar van de Life Fitness ICG Indoor Cycle IC1 is stil, rekt minder snel en brengt meer kracht over dan andere riemen. De snaar behoeft minder onderhoud, breekt niet en geeft een beter fietsgevoel door de verbeterde traptechnieken.

Ingebouwde computer
De ingebouwde computer geeft effectief de intensiteit en inspanning weer. Dit gebeurd o.a. door middel van het aantal toeren, de hartslag en het calorieverbruik.

Het ontwerp van de IC1
De ontwikkelaars van Life Fitness zijn weer back to basic gegaan met een klassiek ontwerp. Het vliegwiel is vooraan geplaatst met gewicht aan de omtrek. Dit helpt de beoefenaar een gelijkmatige trapbeweging/techniek te ontwikkelen van 360°.

Zweetbescherming
Een nieuw systeem van de ICG Indoor Cycle is de zweetbescherming. Het verbetert de prestaties van de sporter en zorgt voor een langere levensduur van de spinbike. Het frame, het weerstandsmechanisme en het vliegwiel worden namelijk beschermd door deze eigenschap!

Overige punten van aandacht
De pedalen zijn omringt door een kooi (toe clip) zodat er met standaard schoeisel gefietst kan worden. Eventueel zijn deze te vervangen door SPD pedalen. Daarnaast betreft het een unisex sportzadel met padding en kan dit verticaal en horizontaal aangepast worden.

€ 795.00

Fitnessapparaten Life Fitness apparatuur Fitnessapparatuur Spinbike
Product
 

QNT Easy Body Lipitek 90 caps

Easy Body Lipitek
Easy Body Lipitek is de fatburner die helpt om meer calorieën te verbranden, koolhydraten te reduceren en vet te absorberen. Dankzij de diverse metabolisme boosters verbrandt u meer calorieën dan bij een normaal dieet. Tevens zult u zich energieker voelen en uw vetreserves aanspreken bij het verbranden.

Producteigenschappen Lipitek:
Bevat CAPSIMAX Geheel uit natuurlijke ingediënten Verlaagt uw lichaamsvet drastisch Verpakking bevat 60 capsules
Dosering Lipitek:
Neem 3 capsules in de ochtend en 3 capsules in de namiddag

Ingrediënten Lipitek:
Dicalciumfosfaat, yerbapartner extract (blad) (Ilex Paraguariensis) , gelatine, Capsimax® (paprika extract) (Capsicum Annum L.), Guarana (zaad) (Paullinia Cupana Kunth. Ex), groene thee-extract (blad) (Camellia Sinensis), paardebloem extract (wortel) (Taraxacum Officinale Weber), vulstof (E572), resveratrol, granaatappel extract (zaad/zwoerd) (Punica Granatum), kleurstof (E171), chroompicolinaat. Bevat zwaveldioxide en sulfieten

€ 20.75

Fitnessapparaten QNT Voeding Afvallen en afslanken
Product
 

SKLZ Ultra Stevige Foam Roller 90 cm met trainingsinstructie

Verbeter je spierelasticiteit en verlicht je pijn met de SKLZ Ultra Stevige Foam Roller 90 cm. De High-Density schuim roller is uitstekend te gebruiken voor conditie training en balans training, maar ook voor revalidatie doeleinden en een effectieve massage voor je spier- en bindweefsel. De ultra stevige schuimroller van SKLZ is ontworpen voor intensief gebruik en vervormt niet. De SKLZ Foam Roller is gemaakt van duurzaam schuim en ondersteunt atleten met een maximaal lichaamsgewicht van 136 kg. De Foam Roller is gemakkelijk schoon te maken en is gemaakt van anti bacterieel, vochtbestendig materiaal.

De massage van een foam roller heet 'self myofascial release'. Bij deze vorm van massage 'rol' je over de roller. Met je lichaamsgewicht zet je druk op bindweefsel en spieren om je beweging, je flexibiliteit en je prestaties te verbeteren en blessures te voorkomen of te verminderen. Het effect van myofascial release kun je vergelijken met een goede sportmassage. Het is een stevige vorm van massage die soms pijnlijk is, maar altijd effectief. Self myofascial release wordt ook gebruikt om spierknopen weg te halen, littekenweefsel te verminderen en bewegingsproblemen op te lossen. Je bindweefsel, spieren en pezen staan met elkaar in verbinding en zitten elkaar soms in de weg. Een spierknoop ontstaat doordat een spier wordt gehinderd of afgekneld door bindweefsel. Littekenweefsel veroorzaakt verdikkingen die in de weg kunnen zitten van spieren of pezen. Een probleem in de samenwerking tussen spieren, pezen en bindweefsel kan de beweging van een spier of pees beperken. Een beperking in je beweging lost je lichaam op door andere spieren en pezen te gebruiken om het gebrek op te vangen. Dit zorgt voor vermoeidheid en overbelasting als het niet wordt opgelost.

Serieuze sporters gebruiken de SKLZ Ultra Stevige Foam Roller ook als hulpmiddel voor 'active recovery'. Active recovery betekent dat je op de rustdagen in je trainingsschema niet stil zit, maar op lage intensiteit gaat bewegen. Dit houdt je spieren bezig, verhoogt je bloedsomloop, vermindert spierpijn en bereidt je lichaam zonder uitputting voor op de volgende trainingsdag. Active recovery kun je bereiken met activiteiten als lopen, fietsen of zwemmen. Met de SKLZ Ultra Stevige Foam Roller kan het ook. De massage brengt je bloedsomloop op gang en houdt je spieren warm. De foam roller heeft als voordeel dat je volledige controle hebt over de spieren die je activeert. Heb je weinig flexibiliteit in je heupen of zwakke buikspieren? Gebruik je rustdag om je persoonlijke probleemgebied verder te ontwikkelen met deze SKLZ foam roller.


Kenmerken SKLZ Ultra Stevige Foam Roller 90 cm:
- Verlengt je spieren en vergroot de flexibiliteit van je spieren om blessures te voorkomen
- Ontworpen voor intensief gebruik, zonder vervorming
- Duurzaam schuim ondersteunt atleten tot 136 kg
- Gemakkelijk te reinigen, anti bacterieel, vochtbestendig materiaal
- Trainingsinstructie voor het gebruik van de foam roller voor verschillende lichaamsdelen

€ 24.90

Fitnessapparaten SKLZ Pro Performance Fitnessartikelen Foam Roller
Product
 

Polar A300 Polsband Zwart

Draag de kleur die bij je stemming past. De Polar A300 Polsband is een vervangende band voor je Polar A300 sportwatch. De bandjes zijn gemakkelijk te verwisselen.

€ 19.90

Fitnessapparaten Polar Accessoires Hartslagmeting
Product
 

Polar A300 Polsband Wit

Draag de kleur die bij je stemming past. De Polar A300 Polsband is een vervangende band voor je Polar A300 sportwatch. De bandjes zijn gemakkelijk te verwisselen.

€ 19.90

Fitnessapparaten Polar Accessoires Hartslagmeting
Product
 

Polar A300 Polsband Roze

Draag de kleur die bij je stemming past. De Polar A300 Polsband is een vervangende band voor je Polar A300 sportwatch. De bandjes zijn gemakkelijk te verwisselen.

€ 19.90

Fitnessapparaten Polar Accessoires Hartslagmeting
Product
 

Polar A300 Polsband Grijs

Draag de kleur die bij je stemming past. De Polar A300 Polsband is een vervangende band voor je Polar A300 sportwatch. De bandjes zijn gemakkelijk te verwisselen.

€ 19.90

Fitnessapparaten Polar Accessoires Hartslagmeting
Product
 

Polar A300 Polsband Geel

Draag de kleur die bij je stemming past. De Polar A300 Polsband is een vervangende band voor je Polar A300 sportwatch. De bandjes zijn gemakkelijk te verwisselen.

€ 19.90

Fitnessapparaten Polar Accessoires Hartslagmeting
Product
 

Polar A300 Polsband Blauw

Draag de kleur die bij je stemming past. De Polar A300 Polsband is een vervangende band voor je Polar A300 sportwatch. De bandjes zijn gemakkelijk te verwisselen.

€ 19.90

Fitnessapparaten Polar Accessoires Hartslagmeting
Product
 

WaterRower HiRise Adapter Walnoothout

De Waterrower HiRise Adapter is een set voor het verhogen van een houten model WaterRower (Essen/Club/Kersen/Noten). Door uw Waterrower ongeveer 20 cm te verhogen stapt u gemakkelijker op de roeitrainer. Veel mensen vinden het ook een prettig gevoel om iets hoger van de grond te zitten.

€ 125.00

Fitnessapparaten WaterRower Accessoires Overige accessoires
Product